SP košarka Turčija

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Igral so KATASTROFALNO!!!!

Vseeno pa je bila uvrstitev v četrtfinale svetovnega prvenstva VRHUNSKI uspeh.

Se je pa danes lepo videlo, kaj pomeni Tanjevič proti Bečiroviču glede taktike. Tako kot ga je peljal scat.... Je pa res, da tut naši igralci danes niso bili na svojem nivoju.

WTF pa mehotu ni jasn, da v igri drži poškodovanega Slokarja 25 minut, čeprav je jasno že po 3/4, da je konc????

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Aja, jutr pa Špance nabijemo pa se maščujemo za poraze v pripravah
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Igral so KATASTROFALNO!!!!

Vseeno pa je bila uvrstitev v četrtfinale svetovnega prvenstva VRHUNSKI uspeh.

Se je pa danes lepo videlo, kaj pomeni Tanjevič proti Bečiroviču glede taktike. Tako kot ga je peljal scat.... Je pa res, da tut naši igralci danes niso bili na svojem nivoju.

WTF pa mehotu ni jasn, da v igri drži poškodovanega Slokarja 25 minut, čeprav je jasno že po 3/4, da je konc????

ja in kaj se je zgodlo? naši par dni samo napad na cono trenirali (ko so že ptički na veji čivkali, da igrajo turki 35 min na tekmo cono), uni pa prvo četrtino skoz 1 na 1, čez mejo favla, ampak piskalo se ni, se je pač prilagodil kriterij njihovi igri

našim pa tud, saj so vsi takoj vidli, da bojo turki laufali 1 na 1 dokler jim gre, ampak prvih 5minut so naši dobro igrali proti tej obrambi potem pa tema 5 minut, turki pa 80% met iz igre, prvo trico so falili 6 al 7 met.... in kaj boš naredil? Sladoledar stoji 2 metra od sredine še 5 sekund do konc napada in on fukne iz vukojebine in zadane...

iljasova je mel v 4/4 100% proste, pa čez 80 za 2 in za 3....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Upam, da srbi nabijejo turke.

finta je v tem, da so danes oboji igrali na svojem maximumu, in turki in srbi

moja napoved za v soboto - zmagal bo tisti, ki bo igral manj slabo, in ne tisti, ki bo igral boljše

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Super so igrali do današnje tekme in so dosegli uspeh - tu ni kaj oporekat.

Ampak danes je bila pa katastrofa. Taktika, vsi igralci, trener.
Tu ne moreš zdaj opravičevat z metom turkov. Če bi igrali obrambo, bi bilo drugače. 6 favlov na polčasu
frown-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Srbi danes niso igrali na maksimumu. Dost žog so zgubili, metov falili...na srečo tudi španci. En moment sem bil jezen na Teodosiča, ko je mislim da 3 žoge zapored zajebal...ampak se je odkupil na koncu.
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Srbi danes niso igrali na maksimumu. Dost žog so zgubili, metov falili...na srečo tudi španci. En moment sem bil jezen na Teodosiča, ko je mislim da 3 žoge zapored zajebal...ampak se je odkupil na koncu.
grin1.gif

ti se kr tolaži, tako nebojo več igrali

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Eni res ne vem, če ste gledali isto tekmo kot jaz. To, kar so danes zadeli preko obrambe, ne bodo več zadeli. Neverjetno. Pustimo trice, ko so bili odprti. Pa tudi tistih ne zadanejo vedno vseh. Zajebali smo že takoj na začetku. Vse, kar je Aliloviæ obljubljal, se je sesulo v prah. In ko Turki padejo v ritem, je konec. Malokdo jim lahko sledi. Če imajo na klopi Tanjeviæa, potem pa sploh. Je, kar je. Ubili so nas. Že jutri bi morda lahko na nevtralnem igrišču mi njih. Upam, da se poberejo in dosežejo čim več. Danes je šlo pač vse narobe.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Preveč so naši pričakovali cono Turkov. Brez skrbi, da je Bogdan videl našo prejšnjo tekmo in naših 17 zadetih trojk.
Naši so pa trojke metali, kot da bi Turki igrali cono. Škoda, da smo taktično danes pregoreli. Imel pa sem tudi že na začetku občutek, da ni bilo pravega naboja.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Eno vprašanje. Zdaj pa nevem al sem samo jaz čuden al kaj.

Tale posnetek sem včeraj videl na TV-ju kot trenutno potezo prvenstva.

Zdaj, al samo jaz vidim na tem posnetku en veeeeelik prekršek al kaj?
13.gif
Lahko bi bila tudi tehnična.
Da sodnik to ni piskal faul, ko je čisto zraven, skoraj ne morem verjet, ampak da pa ta faul dajo za potezo prvenstva je pa sramota.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jaz mislim da smo zgubil samo zker smo se jih bli in nič drugega. Nobene iskrice ni bile

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
ksz

OFF: sicer pa - v vsakem primeru je zmagala država, ki ima turka za predsednika
grims-1.gif

drugače pa škoda - sem pa dobil že od kolegov iz Srbije tolžabo: "Ne brini - opraæemo mi tu vašu sramotu - nabiæemo turke"
crazy1.gif

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Sej ni nobena sramota. Itak se mi je zdelo, da je cel svet bil proti nam, da smo zgubil. Ampak, kaj vidjo na njih?
rolleyes-1.gif

Drugače pa, reklama med tekmo Srbija:Španija je imela zelo dober parfum.
grin1.gif

Nazadnje urejeno: