Sovražim Božič in Novo leto

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Grem v trgovino folk pred mano kot, da bo jutri konec sveta al pa recesija če vam je tako lažje.
Vozički pa naloženi do vrha
bonk.gif
sam da je novoletno/božično vzdušje boli njega če ne bo imel januarja otroku nč za v usta dat.
Ni več takega spontanega vzdušja kot se ga jaz spominjam par let nazaj ko sem šel v trgovino in srečam koga poznanega pa malo kako in kaj in vsi navdušeni, zdaj pa isti folk jamra kolk so slabe plače kolk so otroc zahteven da hoče playstation 3 drugač jih že takoj ne mara ker ima en njegov sošolc in da si bosta igrce sposojala... pa kolk se za službo bojita... heh ni več takega vzdušja ni in ni.

Da ne omenjam telih podjetnikov vsi ene škrt koledarčke pa kulije in fajrzajhe sam, da je.
Pri nas pa kot vsako leto nekaj zelo lepih pravih uporabnih rokovnikov samo za VIP (točno 30) za ostale pa na tle ma vizitko na hrbtni strani pa piše. "od te vizitke dali v dobrodelne namene 50€" in to je to. Jaz sem jih imel 20 in nimam nobene več.
No ja jest smo seveda šli sam ta večerja je imela tudi dobrodelni značaj vsak je dal kukr je mislil, da je hrana vredna (čeprav je bila že plačana) na koncu smo zbral 2000€
cool-1.gif
od tega je mogel šefe in šefica primaknit vsak 50% zbrane vsote tak je bil dogovor.

P.S.
Če kdo hoče 8 rokovnikov, 3 koledarje (mucki, ena gmajna, pa slapovi), 10 vžigalnikov, 2 odpirača nej se javi mu dam.

Sovražm fejk božič in novo leto.
jezen.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Sorči takoj so se zagrel za njega
shocked-1.gif
isto za fajrcajhe.
Pa niti 5 minut ni gor a noben ni porjatu da kurcam božič in novo leto?

Aja še kruta resnica o božičku btw gledam malo TV vsi božični filmi stari najmanj 5 let razen večnega Bruca na vilici in njegovega die trdo 1 (tam ima še lase) a res nimajo novejših
bonk.gif

**** pozor resnica o božičku*****
https://www.youtube.com/watch?v=O_sA1OQ_eUw

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz sem bil danes v treh velikih trgovinah - gneče je bilo sicer več kot običajno (vse blagajne polno delale) ampak nisem opazil nekih pretirano polnih vozičkov, takšni nakupi kot običajno. OK, saj so bile vmes penine pa kak kos pršuta, kaj več pa ne. Se že opazi odpuščanje oz. napovedovanje le-tega?

Mi doma nismo nič posebej zapravljali, zdaj zvečer smo en narezek pripravili (3 vrste salam, par rezin pršuta), zraven kumarice in gobice, odprli eno buteljko in to je to. Zdaj smo še jelko okrasili in prižgali ogenj v kaminu.

Je pa letos spet še manj okrašenih hiš kot lani. Očitno so ljudje naveličani okrašenih trgovin in prazničnih reklam že od dneva mrtvih naprej in jih mine, da bi vso to kramo še doma gledali.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Mucki gredo v dobrodelne namene mati so tko djali

Tale bo pa podkupnina za prijateljice btw obrnil celo Ljubljano, da sem dobil te koledarje same nage babe pa avti pa kamijoni za ženske pa mucki al kako
grims-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hehehe ... sm se nasmejal zdele.
grin1.gif

meni je pa čisto fajn.
smile-1.gif

manjka edino moja draga, ki pa je na potepu s svojimi po Avstraliji. hebat ga, sva se 14 dni prepozno spoznala, ker so imeli že sredi maja vse bookirano ...
tongue-1.gif

skratka, sem pa dans dobil res krasno poslovno darilo - točno to, kar sem si par dni nazaj želel kupiti oz. sem iskal zase. tak, posebni rokovnik oz. datumovnik za v fototorbo, usnjen, in pa prekrasna usnjena denarnica ... s prekrasnim emblemom firme, moram reči da prav lepo izgleda.
grin1.gif

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Grem v trgovino folk pred mano kot, da bo jutri konec sveta al pa recesija če vam je tako lažje.
Vozički pa naloženi do vrha
bonk.gif
sam da je novoletno/božično vzdušje boli njega če ne bo imel januarja otroku nč za v usta dat.
Ni več takega spontanega vzdušja kot se ga jaz spominjam par let nazaj ko sem šel v trgovino in srečam koga poznanega pa malo kako in kaj in vsi navdušeni, zdaj pa isti folk jamra kolk so slabe plače kolk so otroc zahteven da hoče playstation 3 drugač jih že takoj ne mara ker ima en njegov sošolc in da si bosta igrce sposojala... pa kolk se za službo bojita... heh ni več takega vzdušja ni in ni.

Da ne omenjam telih podjetnikov vsi ene škrt koledarčke pa kulije in fajrzajhe sam, da je.
Pri nas pa kot vsako leto nekaj zelo lepih pravih uporabnih rokovnikov samo za VIP (točno 30) za ostale pa na tle ma vizitko na hrbtni strani pa piše. "od te vizitke dali v dobrodelne namene 50€" in to je to. Jaz sem jih imel 20 in nimam nobene več.
No ja jest smo seveda šli sam ta večerja je imela tudi dobrodelni značaj vsak je dal kukr je mislil, da je hrana vredna (čeprav je bila že plačana) na koncu smo zbral 2000€
cool-1.gif
od tega je mogel šefe in šefica primaknit vsak 50% zbrane vsote tak je bil dogovor.

P.S.
Če kdo hoče 8 rokovnikov, 3 koledarje (mucki, ena gmajna, pa slapovi), 10 vžigalnikov, 2 odpirača nej se javi mu dam.

Sovražm fejk božič in novo leto.
jezen.gif

Tvoja stvar je, kaj in zakaj sovražiš. Ni mi pa prav, da "sovražiš" tudi naš (moj) jezik. Beda, upam, da si vsaj bolj uspešen in dober v svojem poklicu. Raje bi bil tiho. Latinci so rekli: "Če bi molčal, bi mislili, da si filozof." Včasih bi bilo za marsikoga bolje.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ja tole s to dobrodelnostjo je mal ....no ja tako. Pedlani sem se mora smejat ko je en škrt privatnik talal poslovnim partnerjem kuverte v njih pa je bila vizitka na kateri je pisalo kako je dal keš za darila za dobrodelne namene
bonk.gif
.Malo morgen, edino dat mu ni bilo treba nič, še fajercajgov ne, kaj šele kaj dražjega.
Je pa tako da me vsi ti" dobrodelniki" spomnijo na izjavo ; Nagrado bom poklonil svoji najljubši dobrodelni organizaciji. Sledi vprašanje in kateri je to. Odgovor pa se glasi"meni vendar"

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz sem bil včeraj dopoldan v merkatorju, je bila taka gužva sem mislil da bom kozlal
smile-1.gif

Se vidi da je recesija pa da večina firm ima zaprta vrata pred prazniki hehe
tongue-1.gif

LP

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Sovrazm use praznike, ker nimam mira. Telefon skos piska, radiji vrtijo ene te iste komade na vsakih 10 minut, nenormalne guzve, opicen folk se iz tistih njihovih zakotnih stanovanj prikaze, mulci pokajo petarde, vsi tezijo kje bos za nov let, pa jebemu mater, noc ko noc, spau bom .........

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Če je kakšen odpirač tudi za zamaške iz plute, se jaz javim, mi ravno ta manjka, ker je Božiček nanj pozabil.
wink-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jest pa ne da bi lih praznike fuul sovražu...bolj tko mi dol visi zanje...bl jih ne maram k pa ja
smile-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Mam rada te praznike ful ful. Obožujem to vzdušje, sem pa vesela, da se je tudi pri nas prodalo zelo dosti, čeprav si nismo reklame delali, da ne bi bilo preveč naročil. To bi bilo bolj adijo kot da jih je premalo.
Skratka I wish, da bi bil december kar skoz hehe