Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
a se res staramo
čist naraven proces...
nič narobe s tem, da se ti ne ljubi na mrazu kozlat...
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
a se res staramo
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Midva bova tudi kar doma, mal pri mojih, mal pri njegovih...prov ne da se mi it na ulico, kjer vsepovsod tiste petarde mečejo in je folk čist podivjan in skozlan...če je pa še mraz, pol se mi pa itak ne da it ven iz bajte.
Citat:
Da bi šla pa kam v tujino, pa itak ni keša, ker gradiva in se nama škoda zdi zabit npr. 300 evrov za novoletno rajanje...če preračunam kolk štekarčkov je to...me kr glava zaboli.
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Sploh pa ne za novo leto, kjer se ga vsi nabijejo k krave in se pokažejo njihovi pravi obrazi.
Citat:
Uporabnik Komisar pravi:
Citat:
Sploh pa ne za novo leto, kjer se ga vsi nabijejo k krave in se pokažejo njihovi pravi obrazi.
In vino veritas. Se bojiš resnice? Se bojiš, da bi se ljudje pokazali takšni, kot v resnici so? Osebno nikoli ne zaupam ljudem, ki ne pijejo. Ker očitno nekaj skrivajo pred svetom in sami pred sabo. Kako lahko torej zaupaš človeku, ki še sam sebi ne more?
Citat:
Uporabnik Komisar pravi:
Citat:
In vino veritas. Se bojiš resnice? Se bojiš, da bi se ljudje pokazali takšni, kot v resnici so? Osebno nikoli ne zaupam ljudem, ki ne pijejo. Ker očitno nekaj skrivajo pred svetom in sami pred sabo. Kako lahko torej zaupaš človeku, ki še sam sebi ne more?
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik Komisar pravi:
Citat:
poba, cajt je da se oglasiš na kakšnem zboru anonimnih alkoholikov, ker pišeš težko sranje. sej vem, težko je priznat da imaš problem, ampak da pišeš da smo nepivci lažnjivi prevaranti, je pa malo hudo. jaz ti povem kar mislim direkt v faco, ne rabim nobene omame da pokažem če te ne maram. če maš pa take frende, pa moje sožalje
Citat:
Uporabnik Komisar pravi:
...Ampak je pomembno, da si človek toliko zaupa, da lahko popiva s prijatelji. Da se ne boji samega sebe in svoje notranjosti. A sem kdaj rekel, da ste nepivci lažnjivi prevaranti? :O Sploh ne. Je pa res, da lahko (potencialno) skrivate slabo naravo ali pa še kaj hujšega. To je tako kot da bi prišel na carino s torbo in bi rekel, da imaš notri samo stare gate. Kaj naj ti cariniki verjamejo na lepe oči?
Citat:
Uporabnik Komisar pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik Komisar pravi:
Citat:
poba, cajt je da se oglasiš na kakšnem zboru anonimnih alkoholikov, ker pišeš težko sranje. sej vem, težko je priznat da imaš problem, ampak da pišeš da smo nepivci lažnjivi prevaranti, je pa malo hudo. jaz ti povem kar mislim direkt v faco, ne rabim nobene omame da pokažem če te ne maram. če maš pa take frende, pa moje sožalje
Hehehe, kaj se zdaj jeziš, Vito. Je pač dejstvo, da ljudjem, ki ne pijejo, ne morem zaupati. Pa ne gre za to, da ne bi upal trezen česa povedati v faco. Tudi jaz itak vse povem že tako. Ampak je pomembno, da si človek toliko zaupa, da lahko popiva s prijatelji. Da se ne boji samega sebe in svoje notranjosti. A sem kdaj rekel, da ste nepivci lažnjivi prevaranti? :O Sploh ne. Je pa res, da lahko (potencialno) skrivate slabo naravo ali pa še kaj hujšega. To je tako kot da bi prišel na carino s torbo in bi rekel, da imaš notri samo stare gate. Kaj naj ti cariniki verjamejo na lepe oči?
Citat:
Uporabnik Komisar pravi:
Če jih vsi pokažemo (najslabše strani) drug drugemu, smo potem tudi boljši prijatelji. Človek, ki se ne upa pokazati drugim v pravi luči, pač ni vreden zaupanja. Moje prepričanje tako še vedno velja.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Da bi šla pa kam v tujino, pa itak ni keša, ker gradiva in se nama škoda zdi zabit npr. 300 evrov za novoletno rajanje...če preračunam kolk štekarčkov je to...me kr glava zaboli.
Jaz sem dal za en teden smučanja 130€. Sepravi bi vi2 dala za 3 noči 100€ skupaj. Če pa 100€ nimaš, da gres
nekam posmučat za 3 dni, pol pa tak nemores bajte gradit.
Pa sej ni treba nikamor lazit v tujino, ziher mata kakega frenda ali frendico ki bodo doma meli čago,
prneses liter vodke, liter borovničk in neko pecivo.
Samo ne! vi2 bota raje doma.
Res vas enih ne razumem.
Citat:
Uporabnik Komisar pravi:
Alkohol ni samo pijača, je del naše kulture. In če ga abstinenti pač niste sposobni nesti, se nič ne kujajte ampak se rajši zamislite, zakaj se slepite z utvarami, da je pitje škodljivo in da je alkohol nekaj slabega. Z glavo na zabavo.press To je za otročaje in nosečnice. Vsi ostali bi morali piti kot se zagre.