Uf, kam smo prišli, od novoletne čestitke, pa do teških debatCitat:
Uporabnik skala pravi:.... se samo sprašujem zakaj nekateri tako obupno skušajo propagirati neresnične dogodke...
Seveda ne, nekaj morajo imeti v glavi, da uspešno nategujejo folk.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ti ljudje zagotovo niso neuki ali neumni.Samo vprašanje je, če bo hotel odgovarjati na preprosta vprašanja.
Altermost je študiral 4 leta (od tega izmenjava 1 leto v F) potem pa nadaljeval še 3 leta potem pa še zagovarjal - tako, da imaš napačno predstavo. Sem pa res v vseh teh časih posvetil veliko časa preučevanju religije - pa ne samo RKC kateri pripadam po prepričanju.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Zanimivo bi bilo, da Altermost sam predstavi svoja stališča, ki so najverjetneje plod 5 ali 6 letnega študija. Ti ljudje zagotovo niso neuki ali neumni.Samo vprašanje je, če bo hotel odgovarjati na preprosta vprašanja.
Komunist? Kapitalist se napišeCitat:
Uporabnik Demz pravi:
- Komunist ti zjebe prvih 40 let življenja ko si na šihtu, potem greš v penzijo in se ne sekiraš več.
saj jih je predstavljal... ampak so napačna.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Zanimivo bi bilo, da Altermost sam predstavi svoja stališča, ki so najverjetneje plod 5 ali 6 letnega študija. Ti ljudje zagotovo niso neuki ali neumni.Samo vprašanje je, če bo hotel odgovarjati na preprosta vprašanja.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Pa si si uredil v glavi, kdo je hujši manipulator : komunist ali far ?
- Komunist ti zjebe prvih 40 let življenja ko si na šihtu, potem greš v penzijo in se ne sekiraš več.
- Far ti zjebe pa tuzemsko življenje od nekje 5. leta starosti pa do smrti, potem pa še onostranstvo.
Kdo je hujši?
Citat:
Uporabnik altermost pravi:
Altermost je študiral 4 leta (od tega izmenjava 1 leto v F) potem pa nadaljeval še 3 leta potem pa še zagovarjal - tako, da imaš napačno predstavo. Sem pa res v vseh teh časih posvetil veliko časa preučevanju religije - pa ne samo RKC kateri pripadam po prepričanju.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Sem pa ti v okviru mojega znanja vedno na razpolago - ker si kulturna in pametna in ti argumenti niso tuji (kljub pregovorni neukosti javnih-državnih upravnikov).
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Komunist? Kapitalist se napišeCitat:
Uporabnik Demz pravi:
saj jaz ne trdim da ne obstaja. ampak pravim da naj tega ne skušajo logično utemljiti ker ne morejo. saj lahko se je vse skupaj začelo 4 minute nazaj spomini pa so nam bili vsajeni. a sedaj razumeš al bo treba še 5x povedat? sem aroganten ker sem vprašal kolikorat bom moral še razložiti? kako arognatni so šele verniki ki trdijo da je bilo celo vesolre ravno za njih ustvarjeno? to je šele aroganca brez primere.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
No, pa dajmo še malo :
če ti torej ne veš, da nekaj obstaja (ker tega ne moreš dokazati ali pa ni po logiki), potem tudi ti samo veruješ ali verjameš, da to ne obstaja.
Trditi karkoli drugega je zgolj aroganca. Ni tako?