sosed ne ureja vrta

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Sad, vem ja. Saj on kliče tega svojega advokata oz. detektiva, kot mi reče, tak da so vsi stroški na njegovem. Začelo pa se je vse s tem, ko se je moja smreka podrla na njegovo parcelo, ki jo je močan veter podrl. Pa ta njegov "detektiv" je pri meni bil že 20x verjetno ... prvič ko je prišel k meni pred prag, da me je nekaj spraševal o tem jarku, pa me je prosil, če bi mu eno kavico skuhal, pa sem mu rekel, naj vam skuha tisti, ki je razlog, da ste tu.
Niti najmanj se ga ne bojim. Res je, da me lahko hitro kresne s kaznijo, ampak zaenkrat se ne obremenjujem s tem. Da rase džungla okoli moje bajte pa tudi ne bom pustil. No, mesec dni po tem, ko je dobil tistih par decimetrov parcele je še kakšnih 20, 30cm čez jarek na mojo parcelo njegova parcela od takrat, in sem šel vzel motiko, lopato pa tolige, pa sem tisto njegovo zemljo spremenil v jarek. Bmk, na moji parceli ne bo rasla trava.
Saj sem mu pa tak že 100x rekel, kaj se nekaj pičkari nad to travo, pa če si jo bo s sabo nesel, ko bo šel tja dol? Nima pa nikogar, nima nobene familije, je zadnji, ko gre - gre, tak da ne vem čemu se tako grebe za zemljo? Morem pa povedati, da drugače nisem v sporu z nobenim sosedom, ker se z čisto vsemi ostalimi odlično razumem.
Moja se je edino pohecala, da namesto da se kregam z njim, bi se mu raje priliznil, da bi te parcele na mene prepisal ... :p

Tistemu bedaku, zaradi katerega je nastal ta post, pa bi jaz travo pokosil brez da bi objavljal tu po forumu. Pač, če noče pokositi, počakaš, da gre nekam, v trgovino na primer, vzameš flaksarco pa gremo.