sosed ne ureja vrta

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Bom dal sliko

To hoče. samo na diplomatski način preprečiti da bo kdo hodil mimo.

Pri nas smo tudi pustili eno potko, da se je zarastla. Prej so 24/7 ravno pod balkonom nam hodili.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
To je pod mojim balkonom mislim da imam pravico mimo hoditi
smile-1.gif
tisto zarasceno okno je moje. Drugace je stanje tako sedaj, mislim da ni treba posebej razlagati kako je avgusta ali septembra ko je vse 5x vecje.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
To je pod mojim balkonom mislim da imam pravico mimo hoditi
smile-1.gif
tisto zarasceno okno je moje. Drugace je stanje tako sedaj, mislim da ni treba posebej razlagati kako je avgusta ali septembra ko je vse 5x vecje.

še dober da ma vaš blok samo eno stran bloka... koda ne mors it drugje okol

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Zakaj si pa potem nisi izgovoril tisti konc zelenice? Ponoči bi lahko še s puško prežal na tatove zelenjave.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Eni se res norca delate tista zelenica okrog bloka ni od nikogar samo dosed je ograjo postavil do bloka in onemogocil prehod in kosenje trave. Je pa to pod mojim balkonom in ne njegovim, da bi lahko rekel da mu gre na jetra ce mu kd.o pod balkonom hodi ali kaj podobnega. Kolicki od ograje se tudi vidijo na sliki. Je pa nametal v travo smeti in veje zato da se ne more trava pokositi brez da poskodujes kosilnico.
Ok to travo bom ze zrihtal za ciprese pa verjetno strup
smile-1.gif
s cipresami je pa tako da je rekel da rabi samo sadike za presaditi drugam no zdaj so ze 4 metre v visino ocitno si je nekje vmes premislil.

22. jul 2007
1.401
59
48
Če ni od nikogar od vas je od občine.. lepo se zmeni z ostaliki 3mi pa podajte pisno ali ustno pritožbo na občino in naj onit zrihtajo to z njim, pač poslali mu bodo dopis, da se mora v tem in tem času urediti okolica okoli bloka in če ne bo zrihtal sam, bodo poslali izvajalca, da bo uredil okolico, račun pa izstavili temu sosdedu oziroma lastniku...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Pa ne pozabite govoriti čez soseda kako že leta tam skače, morda bo še priposestoval :D

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Za ta prehod tu je idealen boom efekt, boš imel dalj časa mir.
smile-1.gif
Kaj pa je tisto levo spodaj na sliki?

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
A si vzel stvar v svoje roke ali si vprasal? samo da vemo ... Zakaj ne date tlakovcev okoli bloka? samo metla pa je mir.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs....

No, povej kako ste se zmenili? Lepa beseda lepo mesto najde, al kako?

asimina

Zelenc'
1. jun 2014
12
0
1
na sliki se vidi, da ima posajeno, tudi zelenjavo in grozdje...počakaj do jeseni, potem se pa pogovorite...

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Nima nic posajeno ena podivjana trta to je to. Ostalo je plevel. Ni lepe besede ker sem ze veckrat lepo rekel zadnjic grdo zdaj sem pa po svoje zrihtal
smile-1.gif
ostalo me se caka za posekat heheh

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Kakšna pa je bila reakcija soseda? Ali ni še opazil?

Tudi pri nas imamo "dobrega" soseda ... njegova parcela je do ceste, oz. še cca 15cm ceste je na njegovem ... trava visoka 1 meter,raste pa do roba asfalta. (ko je mokra se obesi na cesto) Zadnjič je šel moj oče pokosit, vendar ga je ta sosed slikal in mu prepovedal nadaljno košno, ter da ga bo prijavil ... zdaj je posadil še oljke na rob ceste
stupid-1.gif
, pa neregistriran kamion parkiral na rob, pa prikolico, pa kontejner ... z dogovorom se ne da nič uredit ... skregan je z vsemi mejaši naokoli, z enim na sodišču ...
2024208-cesta.jpg

Priponke

• 2024208-cesta.jpg
    2024208-cesta.jpg
    83,9 KB · Ogledi: 100

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Je videl zaenkrat je tisina
smile-1.gif
skoda samo da na tak nacin ze 2 leti mu vsi govorimo naj poskrbi za svoj del parcele pa zanalasc se slabse dela. Pol smeti sem mu nametal na vrt nekaj je se ostalo zmanjkalo mi je casa za vse naenkrat.