Sony garacija

yapka

Pripravnik
27. feb 2011
34
0
6
Zanima me, kako je z Sony garancijo, če je npr. v mojem primeru digitalc kupljen v Avstriji. Ali je potrebno za koriščenje garancije vozit nazaj v Avstrijo, ali jo pa lahko enostavno uveljaviš pri nas pri pooblaščenem serviserju oz. zastopniku.

yapka

Pripravnik
27. feb 2011
34
0
6
Ne ne, en fotoaparat bi nabavil iz Avstrije, ker je velik ceneje kot pri nas...in se je pametno prej pozanimat, ne potem ko je že problem nastal.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Jaz sem pred nekaj leti kupil Toshibin prenosnik v Avstriji, pa ni bilo nobenih težav z uveljavljanjem garancije pri naših pooblaščencih... Po mojem s fotiči ni nič kaj drugače.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.438
422
83
Če nima vpogleda v garancijski list / knižico s pooblaščenimi serviserji, je verjetno najbolj sigurno, če pokliče Sonyjevo predstavništvo za Slovenijo oz. uradnega serviserja za njihove fotoaparate.

Namreč, lahko se zgodi, da ti naš servis aparata ne bo vzel v popravilo, ker (točno takšnega!) modela pri nas ne ponujajo, posledično ni izšolanih serviserjev, rezervnih delov... sicer slab izgovor, ampak žal pije vodo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik yapka pravi:
Zanima me, kako je z Sony garancijo, če je npr. v mojem primeru digitalc kupljen v Avstriji. Ali je potrebno za koriščenje garancije vozit nazaj v Avstrijo, ali jo pa lahko enostavno uveljaviš pri nas pri pooblaščenem serviserju oz. zastopniku.

3A servis, Fuzine, poklici in preveri...

Verjetno ga bos moral v Avstrijo vozit...

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36

Nasvet na hitro
hysterical-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Verjetno ima sony eu garancijo in bo lahko uvevljaljal tudi pri nas.

Najbolje da se poklice servis, ja.