Sony Ericsson Vivaz

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Kja smesno mi je to da je ta aparat dobesedno kopija n5800. isti meni samo kaksna funkcija drugacna in boljsa kamera, je pa ozji in pa ostrenje fotica je svetlobno hitrost pred n5800, tukaj res rabi 0.5sec da izsotri kar hoces izostrit.

Ekran se mi edino zdi trd za dotik in da je treba dosti mocneje pritisnit kot na n5800.

Zvocnik pa kot zvocnik, v tako izek telefon je tezko vecji in mocnejsi zvocnik stlacit, vrjetno ce bi bil serije walkman bi za to bolje poskrbeli kar ze pri slusalkah vidim da so dal slabe zraven kot jih je pred leti imel se 800w walkman.

Morm kupit kartico, ali moram na kaj pazit, mota bit ultra hitra la pac navadna in bo gsm delal normalno?

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18
Slušalke so žalostne ja... W800 je mu pa res hude...

Pa tud torbica za telefon je katastrofa - ista kot za P1 (ki je precej večji telefon) sam da je ''kao'' usnjena in je ful trda...

Edino kartica 8gb je že zravn pa še avto polnilec - tle bi pa pohvalu ''začetni paket''...

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
Trenutno ne poznam boljšega modela za to ceno (če bi seveda delal brez napak
grin1.gif
)
Jutri malo pokličem na servis, če so že kaj ugotovili.

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Kja smesno mi je to da je ta aparat dobesedno kopija n5800. isti meni samo kaksna funkcija drugacna in boljsa kamera, je pa ozji in pa ostrenje fotica je svetlobno hitrost pred n5800, tukaj res rabi 0.5sec da izsotri kar hoces izostrit.

imam n5800 in mi samo manjka ena dobra kamerca, vse ostalo mi je ok.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Torej si kupi vivaza, ker je tanjsi od n5800 cegle in ima HD kamero, vse ostalio je vec ali manj isto.

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
Kaj pa to ko dobim danes vivaza nazaj iz servisa, dam noter kartico, vklopim wifi, hočem na google, pa se spet resetira?
jaooooooooo....že pakiram nazaj v škatlo
bonk.gif

Mzi

Pripravnik
2. nov 2010
111
1
18
Evo še en,ki je kupil sony ericsson vivaz. Ker ni bilo že nekaj časa nič napisanega me zanima nekaj uprašanj. Zanima me kako ste odpravili samodejno ugašanje telefona js sem naredu vse kot piše formatiral kartico in telefon updatu zadnjo verzijo in še vedno se telefon sam od sebe izklopi. To naredi parkrat na dan in ga normalno priklopiš nazaj potem pa kar naenkrat se več ne ugaša in dela recimo cel dan. Drugače pa mi je telefon zelo ušeč in se mi zdi za ta denar dober nakup samo to stvar bi moral zirhtati.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
Trikrat sem ga nazaj pošiljal in tretjič je šel v Slovaško v tovarniški servis. Ne vem, kaj so delali, ampak od takrat je vse OK z njim.
Tako da sklepam, da sam tega ne boš rešil, najprej pokliči tja in jim povej (zadeva jim je dobro poznana) in prosi, če bi ga kar takoj tja poslali, ker pri nas ne znajo popravit (no morda že zdaj znajo).
Mimogrede, če bi rad mel gor SPB Shell, povej...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Mene pa zanima ali ima kdo Vivaza Pro? In sicer če ga je kdo kupil pri Mobitelu in če imaš na tipkovnici odtisnjene šumnike ali je enak kot če ga iz Nemčije naročim?

Lp

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
Jaz sem klical in povedal, da se mi resetira. Pa rečem, kaj se to na večih dogaja? Prvič mi je rekla, da ne ravno, ko pa sem drugič klical in vprašal eno drugo, pa je rekla, da ja, ampak da še niso tu pogruntali, za kaj se gre in da v Slovaški to rešijo.

jaz bi klical in rekel: Imam vivaza pro in se mi sam ugaša/resetira...pa večkdo je to že rekel, kaj že to popravljate v Ljublajni ali mora it na Slovaško? In bo rekla, na Slovaško
smile-1.gif

Pol pa bi jat reko: a kaj imate res toliko problemov z njimi? bla bla.... Morda pa s PRO-jem ni težav, ne vem.

Mimogrede, na SE servisu dela ena tak ful prijazna, da še nisem tega doživel...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
KAK se piše? Bom jo zahteval?
smile-1.gif
Namreč punca ga želi imeti ker se ji Nokia E63 vsake tolke dol ugaša, pa ne bi rad da bi se ji še ta dol ugašal...

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
Žal ne vem...res pa sem skoraj pisal šefu, da imajo eno dobro zaposleno, to je taaaaak redkoooo danes
smile-1.gif

Te bi raje vzel E72, ki pa je bolj grd proti V Pro...

Mzi

Pripravnik
2. nov 2010
111
1
18
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Trikrat sem ga nazaj pošiljal in tretjič je šel v Slovaško v tovarniški servis. Ne vem, kaj so delali, ampak od takrat je vse OK z njim.
Tako da sklepam, da sam tega ne boš rešil, najprej pokliči tja in jim povej (zadeva jim je dobro poznana) in prosi, če bi ga kar takoj tja poslali, ker pri nas ne znajo popravit (no morda že zdaj znajo).
Mimogrede, če bi rad mel gor SPB Shell, povej...

Ja bomo še mal počakal pa da vidmo kaj mu dogaja. Sem pa danes klicu na servis sony ericsson pa se je ena gospodična uglasila pa rekla,da če se bo še ugašal da nej vzmam vem polnilniško kartico,da so bili problemi znjimi in da če bo brez nje delal da naj se uglasim pa mi bojo dal novo če pa ni to da ga bodo mogli poslat na servis. Zanima me še če imaš naložen garmin na telefonu,da bi mogoče bil to problem. Aja pa še to kaj je to SPB Shell malo sem pogledu na YouTube kaj sprmeniš menije al je še kakšna dobra stvar tega programa.

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
Morda bi probal s kako drugo poLnilniško kartico. Je bila prijazna ona gospodična, ki se je Uglasila na telefon?
SPB Shell pa je tak bolj kot neka risanka na gsm-u, pa vreme imaš gor pa malo drugačne menije....
Garmina imam tudi jaz gor in to ne vpliva.

Mzi

Pripravnik
2. nov 2010
111
1
18
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Morda bi probal s kako drugo poLnilniško kartico. Je bila prijazna ona gospodična, ki se je Uglasila na telefon?
SPB Shell pa je tak bolj kot neka risanka na gsm-u, pa vreme imaš gor pa malo drugačne menije....
Garmina imam tudi jaz gor in to ne vpliva.

Ja sej pravim sem bil presenečen nad prijaznostjo je takoj rekla če je kartica samo prineste pa bomo zamenjal z novo. Sej pravim upam da se bo gsm sam spravil k sebi. A tebi se je skoz izklaplal al tko kot men v enem dnevu v zaporedju parkrat pol pa dela pa kr neki ga zamede k da bi več stvari hotel oziroma začne utripat ekran in se izključi. Uglavnem imaš garmin in ti z njim dela tako kot mora. Sej pravim bomo vidl imam ga šele od četrtka pa še to sem mogu pol slovenije obrnt da sem ga dobil drugače zelo zadovoljen z telefonom samo da še to zrihtam pa bo.

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
Tudi sam sem upal, da bo prišel k sebi, pa ni hotel
grin1.gif

Morda pa je res kartica. Ker nisem vedel, če se je kaj ugasnil ali ne (ga ne gledam nonstop
smile-1.gif
), sem nastavil pin kodo ob vklopu gsma in zjutraj je seveda bil v stand by za vpisat kodo...Garmin dela.

Tudi meni je utripal ekran potem pa se izklopil. Nikoli pa nisem vzel kartice ven in imel kar tak brez.