Sony Ericsson Vivaz

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
http://www.mobile.si/gsm/sony-ericsson-vivaz.html

Test PROja bo tudi kmalu objavljen
wink-1.gif

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
Hmm, kamerca je super.
Le one problem ali več. Gsm je bil v vitrini v trgovini in je bil zadnji. Baterija je bila polna na recimo 20%, ko sem prinesel domov, sem vstavil SIM kartico (najprej hladen tuš od made in china napisa na notranji strani
grin1.gif
), potem pa parkrat zasveti modra lučka na strani in gsm se resetira. To pa še nisem doživel. Enako, ko sem ga dal polnit, zdaj bom ugasnil in bom videl.
V glavnem, gsm je všečen, meniji so ok, le z N6210 se ni razumel in nisem mogel kar tako nastavitev prenest. tudi nobenega cedeja ni bilo zraven, zdaj pa ni vseh gonilnikov nastavljenih.

Torej, gsm je dober, uporaben in lep, le slab občutek imam
rolleyes-1.gif

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Newsflash: zdaj se pa sploh več ne prižge
hysterical-1.gif

Nesem jutri nazaj.

oj, daj bodi pazljiv. Sam ne bi vzel telefona iz vitrine. Kupi samo original zapakiranega. Enkrat so tudi meni hoteli podturit nokio in sem opazil poškodbo, ko da bi bila padla na tla. Pa sem že slišal nekaj zgodbic. Npr. je kolegica povedala, da so baterije menjavali zaposleni in njihovi znanci iz svojih telefonov.
Treba se je čuvat, barab kar mrgoli

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18
Slike so fantastične...Sem jih zadnč nesu razvit in bi težko ločil kaj je slikano z telefonom kaj pa z digitalcom
cheer.gif

Videoposnetki so dobri ob dobri svetlobi, kvaliteta ob slabši svetlobi pade... Isto velja za slike! Čeprav slike posnete zunaj so resnično čudovite.

Na splošno sem s telefonom zadovoljen. Enkrat na teden me zmoti, ko pritisnem tipko za meni in potrebuje ene 3 sekunde, da pride notr, baterija mi drži 3-4 dni, internet dela dobro... Ekran je super, lahko bi bil pa zvočnik malo glasnejši... Všeč mi je tud možnost nastavitve začetenga menija... Bi kr priporoču nakup!

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
Eno vprašanje: Vam telefon dela v flight mode, če NE date not SIM kartice, ko ga vklopite? Torej dela FM brez sim-a? Meni ne, trikrat zapiska, zasveti in reče, naj dam sim not.

Danes nesel gsm v trgovino, možak je rekel, da je to softwerska zadeva, naj naredim hard reset in update iz SE strani, če pa ne, pa naj dam na servis. Ok si rečem, naredim vse tole, FM še vedno en dela brez sima.

Bral na netu, da je nekdo to rešil komaj, ko je poslal na SE in so mu ga popravili.

Razmišljam pa, da bi nesel nazaj, ker je par dni minilo, imam pa menda čas 8 dni, da vrnem.

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18
Ne priporočam več nakupa...Takoj ko sem ga pohvalu se mi je zasrov čist....

Mam nasledn problem...Če mam vstavljen memory card se mi telefon sploh noče prižgat, noče mi prist v menije, u glavnem telefon z memory cardom ne dela... Če vzamem memory card ven zadeva dela...

Kaj mi je storiti? Tko me je razpizdil, da bi ga nesu na mobitel pa tm fuknu v steno...Mamu mu...

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
Nič hudega, daj najprej naredi backup, potem pa naloži vse prek SE strani in boš videl. Če bo enako, ostane samo servis.
BTW: kako dolgo pa ga imaš?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ded sorry ampak na linku ne najdem odgovora na moj vprasanje, na n5800 je delal in mata tudi isti symbian.

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
Meni je delal na 5800, torej bi moral tudi na temle, saj imata isti OS - S60 v5 namreč.
Odgovarjal pa sem girisanu
smile-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
girisan, formatiraj pomnilniško kartico, in bi moglo delovati, če pa ne pa še hard reset.
To se ti je pa zgodilo, ker si verjetno kakšno aplikacijo naložil. (sem imel isti problem na nokii 5800)

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Meni je delal na 5800, torej bi moral tudi na temle, saj imata isti OS - S60 v5 namreč.
Odgovarjal pa sem girisanu
smile-1.gif

Pardon ja, sploh nisem opazil.

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
girisan, formatiraj pomnilniško kartico, in bi moglo delovati, če pa ne pa še hard reset.
To se ti je pa zgodilo, ker si verjetno kakšno aplikacijo naložil. (sem imel isti problem na nokii 5800)

Sm probov garmina naložit...
redface-1.gif

Zej delam backup kartice, poj bomo pa vse zbrisov pa bomo vidl...

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18

Sm pognov dons že tale update, sam še zmer ni delal...

Telefon mam pa od začetka akcije-konc marca, začetek aprila...

Prej sem imu SE P1, ki je sicer počasnejši, ampak za moje pojme še zmer najhujši telefon...Pred tem pa w800 in oba sta mi delala do izteka aneksa brez kakih problemov, zato me je pa tko razpizdil tole sranje k nism glih navajen, da me j**e telefon...

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18
Zbrisov iz kartice kar je možno (razen unih inštalacijskih zadev) in se telefonček ne prižge... Jutr gre na servis al pa u steno...

Sm pa dav notr kartico od kolega, ki jo brez problema bere.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Naredi čisti format, nič ne pusti na kartici, saj glih ena izmed teh inštalacijskih zadev te muči.

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18
Zadeva rešena...Zaenkrat še ne bo za ob steno...
smile-1.gif

Sem čist formatirov kartico. Pa ponovno naložu zadeve ki sem jih nucov...