Sony Ericsson Vivaz

StReLLa

Zelenc'
6. apr 2010
10
0
1
Zdaj me pa skrbi, da bi mi že na začetku telefon tkole "šteku" ... Ker sem danes še od nekoga drugega slišala, da je treba čakati, da prideš v meni ... Kaj bo šele, če bo več stvari na telefon naloženih :S Pa se ti je to že pogosto naredilo? Ali je bolj kot ne izjema?

B81

22. jul 2007
37.616
10.910
113
Pa to je N5800 z boljšo kamero in v drugih hlačah.
Symbian S60V5 pa je meni osebno ful dobra verzija, zelo hitra. Tale na videu je ziher imel kaj odprto, ker na 5800 gre kar hitro, pa ima slabši procesor.

BigBoss

Pripravnik
12. okt 2007
192
0
16
Posavje
Meni ne šteka. Mogoče enkrat na desetkrat rabi kake pol sekunde dlje, da odpre. To se dogaja takrat, ko kaj bluziš po telefonu, pa hočeš pol kr naenkrat menu odpret.

Ali se da kako izklopiti polnjenje preko usb-ja, ko je telefon priklopljen na PC (recimo, ko se prenašajo datoteke)

StReLLa

Zelenc'
6. apr 2010
10
0
1
Spet imam eno vprašanje
smile-1.gif

Ali imaš občutek, da se ti enkran "vdira", ko tipkaš po njemu? Namreč to me pri trenutnem telefonu (LG KP500) zelo moti, sem mislila, da je to pri vseh rezistivnih ekranih tako, pa sem videla, da na Nokii 5230 ni ugrezanja.

BigBoss: kakšen se pa tebi zdi zvok? Se da lepo razumeti sogovornika na drugi strani?

Hvala, lp

StReLLa

Zelenc'
6. apr 2010
10
0
1
Tako, sem kupila zdaj Vivaza. Sem namreč imela tudi Nokio X6 v rokah, pa mi nekako ni bila všeč. Pa še na mobitelu so mi omogočili, da sem pred nakupom sprobala, kakšen je zvok med klicanjem in mislim, da je za moje zahteve čisto ok
smile-1.gif

LP

BigBoss

Pripravnik
12. okt 2007
192
0
16
Posavje
Sorry, ker nisem prej odgovoril. Čestitke za mobitel.

Moja draga pravi, da se ji nič ne udira, glede zvočnika pa pravi, da ima težave včasih v avtu ali pa na kakšnih hrupnih lokacijah. Sicer si pa najbrž to že sama ugotovila
smile-1.gif

StReLLa

Zelenc'
6. apr 2010
10
0
1
Ja, sem že oboje ugotovila
smile-1.gif
Zaenkrat sem zelo zadovoljna.
Mi lahko mogoče kdo pove, kako pogledam, koliko % je še polna baterija? Na tastarem sonyju sem pritisnila mislim da tipke za glasnost, tu pa ne gre
frown-1.gif

Psemek

Zelenc'
28. feb 2008
5
0
1
Na mojem telefonu je vse super, krasno, fajn,... ni mi žal, sploh zaradi teže, oblike in velikosti.
Koliko je polna baterija še tudi ne vem in me zelo zanima - tudi jaz sem imel prej SE.
Zanima me koliko vam drži baterija, jaz klikam po njem ves čas (še ni en teden star) in mi drži baterija dan do dva.

StReLLa

Zelenc'
6. apr 2010
10
0
1
Glede baterije težko komentiram, ker je moj trenutno tudi še vedno ves čas v uporabi
smile-1.gif
Pa tudi za % napolnjenosti baterije še ne vem, verjetno tega ni več :/
Me pa zanima, kateri je zadnji update za telefon? 18.02.2010? A ga lahko nadgradim kar preko telefona (kako?), ali ga je vedno treba preko kabla?

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Za pogledat koliko baterije je v % tega vivaz nima. Zgleda pr symbianu to ni mogoče ozioroma bi blo potrebno poiskat aplikacijo, ki to omogoča.
Problem imam z Garminom,ko je naložen požira baterijo. V 24h je prazen. Ko Garmin ni naložen drži baterija 3 dni. Ima morda enako zaščiten SW kot Samsung g810?

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
ksz

Da ne odpiram nove teme (če pa obstaja, link prosim
grin1.gif
, lenoba do groba). Trenutno imam SE P1i, sem se pa zagledal v novo SE X2, pa me zanima, če si jo kdo lasti. Kako zadeva deluje, odzivnost, kako je z accu-jem, 'škripa' slide ohišje,...? na splošno v glavnem.

Psemek

Zelenc'
28. feb 2008
5
0
1
Garmin pri meni ni več naložen. Polnil sem ga v torek in še drži. Bo kar držalo, nekaj takega bo kot pri Samsungu. Verjamem pa, da se da rešit situacija. Ali bo nov software ali pa nova/druga različica Garmina.

B81

22. jul 2007
37.616
10.910
113
Kako je zdaj po nekem času, si zadovoljen? Kako so videoposnetki?
Sam namreč kupujem ta gsm....

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
a lahko pokomentirate fotoaparat na tem telefonu? Mogoče objavite kakšne slike. Sam imam N5800 in me moti slaba kamerca, OS je pa isti in sem zadovoljen, ker je polno aplikacij na voljo. Glede odzivnosti je pa treba pazit in kontrolirat prosti RAM, sam uporabljam dobre taskmane in programe za ubijat odvečne procese, ki ostanejo od raznih iger in programov.

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Popoldan bom povedal, ker grem kasneje ponj.

fino. Izgleda da ima zelo dobro kamerco, kolikor sem bral in gledal po netu. Že mamim K850 je delal super slike na dnevni svetlobi, tako da niti nisi potreboval še fotoaparata s sabo vlačit. Seveda za amatersko uporabo, da ne bo kdo narobe razumel.