ČB se nizajo ze z januarjem, drgac...
Se pa bojim, da ti bos vedno placeval, ker niti poskusis ne razumeti nicesar, kaj sele, da bi se lahko potem prilagodil, ce bi bila zelja ali potreba. Gnev nad dnevno politiko ti ne bo nizal racuna, kot vidiš, proizvaja samo se vec zolca. Tole bi se zgodilo tako ali drugace. Ko je nas forumski energetski alfa "grozil", da bodo vsem nas netemeteringe pobrali, ker tole ne gre, sem ze, bi rekla "napovedala", ampak to bi pomenilo, da je meni na zelniku zraslo, ne da gledamo ze n-to predstavo, kako se spremembe dela na masi ne peščici (sploh pa se v zobe ne daja zaradi par pogodb, za katere je treba samo pocakat, da se izpojejo), da netmetering ostaja, fix stroski se bodo pa povisali - za vse!
Edina razlika med Golobom in alternativo je, da bi se v obeh primerih opalilo porabnisko stran, mestem, ko imamo mi na SE na novo odpustek, ki se mu rece OVE+SPTE. Ko se marca ta sprosti in cene elektrike, te bomo pa spet poslusali, kako si pameten bil, ceprav sploh ne razumes kaj pocnes in zakaj. Do naslednje "menstre".