Sedaj se na veliko vplačujejo garancije novih. Sicer pa to nekateri verjetno uporabljajo tudi za trgovanje, ker je bila sedaj nizka cena, zadaj pa je velika vrednost. Pravkar se širijo tudi v druge države, malo pred novim letom so dobili soglasje v Litvi.Verjetno bodo v nekaj letih ze vsi ponujali tole...btw, SNC je zrasel 100%+ v zadnjih dneh..
300h bo za doplačati Sem upal da bo december boljši...
Ja,.. sem upal da bom brez doplačila prišel skozito pa ni veliko, okoli 30€.. ja december je bil slab, januar pa gre po isti poti hehe
Ja,.. sem upal da bom brez doplačila prišel skozi
No danes je naredil 3kwh
Ker še nimate vsi daljinskega odčitavanja. Sam sem moral pred 3 leti kupit nov števec z modulom, ki do novembra lani ni deloval. Sedaj so montirali števec z "mobitelovim modulom in deluje. Je viden tudi na aplikaciji moj elektro.Evo ravno danes je prišel eden od elektra in popisal števec. Ne vem pa zakaj tega ne naredijo na daljavo
Ker še nimate vsi daljinskega odčitavanja. Sam sem moral pred 3 leti kupit nov števec z modulom, ki do novembra lani ni deloval. Sedaj so montirali števec z "mobitelovim modulom in deluje. Je viden tudi na aplikaciji moj elektro.
Ja res je vseeno kdaj ti popišejo števec, se v letu to izravna. Kolikor sem zasledil, je v Sloveniji že preko 70 % novih števcev.No ja saj če 1x na leto pride pogledat mene ne moti... očitno različno montirajo te nove števce...
Ja res je. Jaz sem na novi hiši že v štartu imel elektronski števec. Daljinsko odčitavanje so pa vklopili cca 1 leto kasneje, ko je celo naselje prešlo na elektronske števce.Mora tudi omrežje biti ready za odčitavanje ne samo stevec
Sedaj še ni videti, da bo kaj drugače glede tega. Vsako leto se nekaj spreminja, saj je velik pritisk Evrope in seveda zelenih, da bo čim več SE.Hanzi
gospodinjski odjem
a se pri zakonodaji kaj pripravlja glede proizvedenih viškov? Ali bo to v nedogled v brezplačno oddajo dostavljalcu elektrike?
Hm, bom moral elektro avto nabavit če bodo viški...