4 mesece za ogled? Se hecaš? OK; za soglasje v Lj že, na pa za ogled. To je še 1 mesec preveč.Kul. Zaenkrat so še najbolj odzivni/profesionalni. Na ogled se čaka 4 mesece. Je kar gužva.
Nisem pisal o tem, katere so na seznamu, ampak to, da če ni na seznamu, ne dobiš priklopa. Ker vprašanje ni bilo, ali je na seznamu, ampak to, ali mora biti na seznamu ali je EU certifikat dovolj, čeprav ni na seznamu. In ni dovolj.Trenutno je odobrenih 270 razsmernikov od 12 firm, vedno obstaja možnost dodatne uvrstitve na seznam, če glih med temi ne najdeš svojega čang-šlanga.
Seznam odobrene opreme
Se ne hecam. So imeli tudi uradno objavljeno, da je zaradi navala čakalna doba za ogled 4 mesece.4 mesece za ogled? Se hecaš? OK; za soglasje v Lj že, na pa za ogled. To je še 1 mesec preveč.
Si naše kontaktiral (MOON, www.vrhuskaemobilnost.si)? Ker če si, pa ni bilo nič nazaj, mi v ZS pliz javi podatkeSe ne hecam. So imeli tudi uradno objavljeno, da je zaradi navala čakalna doba za ogled 4 mesece.
Drugi se mi do sedaj niti javili niso, ne na telefon (dajte poslat mail, če je že kdo dvignil), niti na mail. Nobenega odgovora.
Ne, vaših nisem. Jih nisem zasledil ko sem brskal po netu za izvajalci.Si naše kontaktiral (MOON, www.vrhuskaemobilnost.si)? Ker če si, pa ni bilo nič nazaj, mi v ZS pliz javi podatke
Ti si resno obremenjen s temi SE - si že kot znani admin pri cepljenju in zdravljenju Covida.Gremo se točno to, kar se gremo že leta. Delamo z zamikom tist kar se je v tujini že izkazalo za fail.
U mater a je že tok hudo? Sej še nobenga linka nisem nalimal...Ti si resno obremenjen s temi SE - si že kot znani admin pri cepljenju in zdravljenju Covida.
Fail je sigurno pol proizvodnje vezat na obnovljive vire (SE in VE) brez resnega back upa.
Dokler pa se pogovarjamo (ja pogovarjamo in še nič ne delamo), da bi enkrat v prihodnosti (ko bo predvidoma znano tudi kako skladiščiti viške) šli mogoče do 20, 30% ob sočasni obnovi - zamenjavi back up proizvodnje, smo pa še zelo na varni strani.
Pa obvezno v angleščini z spletnih strani z sumljivim poreklom.U mater a je že tok hudo? Sej še nobenga linka nisem nalimal...
Z ostalim se pa strinjam oziroma delim to mnenje.
Tema je "Sončna elektrarna". Za smetit imate druge teme...Pa obvezno v angleščini z spletnih strani z sumljivim poreklom.
Kaj Andy je še živ??
Že dalgo nisem bil na Korona forumu, kjer se 3 anticepilci med seboj drkajo.
Ta teden dobil odgovor...čakal od konca avgusta.Tako se dela: zasuli so jih, a zdaj vloge rešijo že v dveh tednih
Učinkovito ukrepanje in reorganizacija je pripomogla k temu, da so v zadnjih mesecih rešili zaostanke iz preteklih obdobij in v nadaljevanju pa bodo ažurno reševali vloge njihovih uporabnikov.www.zurnal24.si
Če te kaj tolaži, ali pa razjezi dodatno, ne vem, moji so taki - danes gredo gor, firma Eurener MPEV 375W all black.damirj
najbrž je... meni se pač ne da, ne kupim več...
je pa res, da kdor pa kaj naokoli pride in vpraša kaj imam, s čim sem in čim nisem zadovoljna, pa tudi povem. se mi zdi, da nobeden še ni bisola kupil potem. pa da bo jasno o čem govorim...
tole sem naročila in plačala (desno spodaj - allblack panel):
v renici izgleda takole:
tudi tu v tej temi je eden naročil podobno in imel tako šekasto, samo je rekel, da ga ne moti. na 2 straneh so tudi meni obrazložili, da me bo sčasoma nehalo motiti.
tako, zdaj pa prepuščan vam, kot sem tudi tistim, ki so v živo pogledali, da sami pri sebi se odločite ali bisol da ali ne. če ne moti, klinc zakaj pa ne. malo več stanejo, so premija... all-black pa še več - Elegance outside temu rečejo, če se prav spomnim z jumbo plakatov.
kako pa delajo - je pa mahanje s k* po koprivah. nimaš kaj primerjati in spet lahko razlagajo, kako je vse super fajn in boljš ne more biti, ker oni ob nadvse skrbnem in pozornem proizvajanju ter sledenju strogim ukrepom za nadzor kakovosti zagotavljajo...