So jutri štacune odprte?

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Obi, Leclerc, v LJ?

Dan Marijinega vnebovzetja WTF
grin1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
tako je! in ce smo iskreni in hocemo biti enakopravni in sploh moderni bi lahko se protestantje in musliji kaksne praznike zrihtal....

rolleyes-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ne ne, slovenceljni smo(ste) taki, da je fajn, da je dela prosti dan, pa tudi , če je krščanski praznik, po polnoči, pa spet tolčti po cerkvi...
hinavščina press:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Aja, pa vsi Špari so zaprti, razen na dva na Obali.

Taveliki Mečkatorji so prav tako odprti.

Sorry za offtopic.
evil.gif

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ne ne, slovenceljni smo(ste) taki, da je fajn, da je dela prosti dan, pa tudi , če je krščanski praznik, po polnoči, pa spet tolčti po cerkvi...
hinavščina press:
Sem hotel en zlo grd in nesramen odgovor napisat,ampak sem zdej ugotovil,da se mi pravzaprav smiliš. Iz posta v post dokazuješ,da si najbrž nisi sam kriv
priden.gif

slovencelj te je naredu

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Citat:
hinavščina press:
Sem hotel en zlo grd in nesramen odgovor napisat,ampak sem zdej ugotovil,da se mi pravzaprav smiliš. Iz posta v post dokazuješ,da si najbrž nisi sam kriv
priden.gif

slovencelj te je naredu
Seveda ni. Vsak verski fanatik je tak zato, ker so ga takega naredili starši oz. stara mama.

Jaz sem za uvedbo vseh praznikov, ki na svetu obstajajo, in vsi morajo biti dela prosti
cool-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.092
3.594
113
41
Lj
Kir super dan je bil danesv Lj, nobene gužve v BTCju in po mestu. ko bi bil vsaj vsak dan tak.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
hinavščina press:

Tole je pa lažniva izjava, jaz tolčem po cerkvi tudi med prazniki.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
@all ma crknili boste, če bodo vse štacune en dan zaprte. Le kako bi živeli v tako hvaljeni Avstriji kjer so vse štacune ob nedeljah zaprte...

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Kir super dan je bil danesv Lj, nobene gužve v BTCju in po mestu. ko bi bil vsaj vsak dan tak.

Sam je blo res prazno... šla z bratrancem na karting, nobenega, par ljudi gor v kafiču, šla še na bowling, blo tut čist prazno, ponavadi morš pa met stezo rezervirano vsaj dan v naprej
stupid-1.gif

(pa čeprav sem šel poj na šiht, jhebesh take praznike
hysterical-1.gif
)

Lp