SNEG!!!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Vremenari ga so spet posrali, so napovedali do največ 50.
A niso napovedali "več kot 50 cm"?
tongue-1.gif

Aha:
Citat:
Ponekod po državi že sneži, sneženje se bo v noči na sredo okrepilo in razširilo nad vso državo. V južni in jugovzhodni Sloveniji lahko od noči na sredo do četrtka zjutraj zapade še več kot 60 cm snega, drugod od 20 cm do 50 cm. Veter bo ponekod gradil snežne zamete.

Letos je globalno segrevanje še posebej neugodno.
hysterical-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Fajn bi bilo, da bi se še dolgo rolal, samo kaj ko mi bojo požrešni politiki zaprli usta.
17758-icon_confused.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Glede na današnji in jutrišnji Aladin ter glede na to, kar je že padlo, bo v četrtek trimestna številka.
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.753
113
pri taščici
o politiki pa samo dobro
wink-1.gif

le kaj bi brez njih?
Bojim se samo da bomo zanamcev pustili preveč "smeti" (pa to še najmanj leti na co2)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
o politiki pa samo dobro
wink-1.gif

le kaj bi brez njih?
Bojim se samo da bomo zanamcev pustili preveč "smeti" (pa to še najmanj leti na co2)

zakaj najmanj leti na co2..... če pa se temu največ povdarka daje in najbolj kaznuje
confused-1.gif

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
bomo videli mogoče (spet) jutri, kaj dela torsen diferencial in nove BRIDGESTONE LM-30
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaki zakompleksani loleki od moderatorjov so pa na Zevs-u, to pa svet ni videl.
hysterical-1.gif
Se strinjam.
"Ti si mlajši, mi že ne boš solil pameti"
hysterical-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
kaj bo pa res kej z "burjo" na notranjskem?
Tam kjer so merili, je bila danes do 186,5km/h. Jutri naj bi bilo še nekaj močneje.
Za vsako selo posebej se pa jasno ne da napovedati ane
smirk-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
hysterical-1.gif
Se strinjam.
hysterical-1.gif

V smetnjaku v temi za "smetenje solze in smeh al nekaj" sem enkrat vprašal nekaj v stilu "Kaj pravite, bo v Ljubljani do jutri zapadlo pol metra..."

Pa pogledam čez 5 minut, pa ni bilo mojega posta. Ker mi ni bilo jasno kje sem zajebal, sem ga še enkrat napisal..., čez 10 sekund sem imel poradiran post in dopisano "TOLE JE TVOJE ZADNJE OPOZORILO. TOLE NI TEMA ZA SPRAŠEVANJE O NAPOVEDI. ČE ŽELIŠ NAPOVED, VPRAŠAJ V TEMI O NAPOVEDOVANJU VREMENA"

hysterical-1.gif

Pa odpišem v isti temi, da mi ni jasno zakaj tako strogi kriteriji moderiranja, če se gre pa za najbolj trash temo. V pol minute pobrisan post in dobil opozorilo od admina in moderatorja, da bom poradiran s foruma, če si bom drznil komentirati delo moderatorjev.
hysterical-1.gif

Podobne scene so še kje.
bonk.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
hysterical-1.gif
Se strinjam.
hysterical-1.gif

V smetnjaku v temi za "smetenje solze in smeh al nekaj" sem enkrat vprašal nekaj v stilu "Kaj pravite, bo v Ljubljani do jutri zapadlo pol metra..."

Pa pogledam čez 5 minut, pa ni bilo mojega posta. Ker mi ni bilo jasno kje sem zajebal, sem ga še enkrat napisal..., čez 10 sekund sem imel poradiran post in dopisano "TOLE JE TVOJE ZADNJE OPOZORILO. TOLE NI TEMA ZA SPRAŠEVANJE O NAPOVEDI. ČE ŽELIŠ NAPOVED, VPRAŠAJ V TEMI O NAPOVEDOVANJU VREMENA"

hysterical-1.gif

Pa odpišem v isti temi, da mi ni jasno zakaj tako strogi kriteriji moderiranja, če se gre pa za najbolj trash temo. V pol minute pobrisan post in dobil opozorilo od admina in moderatorja, da bom poradiran s foruma, če si bom drznil komentirati delo moderatorjev.
hysterical-1.gif

Podobne scene so še kje.
bonk.gif

Eh, nazadnje ko se mi je dalo zajebavati z njimi, je imel eden od modov izpad, da se tudi v smetišču lahko piše le in samo o vremenu(nekej se je pisalo o olimpijskih), ker je to resen vremenski forum
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.753
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
o politiki pa samo dobro
wink-1.gif

le kaj bi brez njih?

zakaj najmanj leti na co2..... če pa se temu največ povdarka daje in najbolj kaznuje
confused-1.gif

Saj si si sam odgovoril
bonk.gif

Me zanima kako se bodo dolgoročno obnesle vse zakopane smeti (predvsem tiste ilegalno zakopane NEVARNE smeti)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
kake veze pa majo zakopane smeti, če pa nas bo globalno segrevanje čez 20 let: potopilo/raztopilo/uničlo/karkoli.... zaradi CO2