SNEG!!!

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
No kolk vam ga je nametal?
Čez okn gledam ene 15, glih tolk, da se grem lohk mal z lopato rekreirat
cheer.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Ena zanimivost... se peljem zdele po avtocesti iz Brnika proti Gorenjski... na cesti sneg, vse belo, talne označbe niso vidne, na prehitevalnem se vozi skoraj po celem, in tako vse do Police, do izvoza Kranj zahod. Od tam naprej cesta brez snega, samo mokra, se pravi spužena in zgledno posuta... tako vse do odcepa za Tržič, od tam naprej spet po celem... In to anomalijo sem opazil letos že tretjič, se pravi majhna možnost, da gre za naklučje...

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
15 podlage? Možno, sam pri nas je vse bilo zvoženo. Dopoldne sem le z rikše spucal sneg in gas na šiht. Je šlo malce počasneje pač, pa vendar. Prišel, sedaj pa vsakič ko grem na mojo razvado, skidam še kak del parkinga. Razgibavanje sploh ne ubija
grin1.gif

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Danes sem bil v Kašlju-blizu Polja ob 15-h.Snega je bilo (novega)od cca.25 do 30 cm.Mislim da ga tudi v Polju ni bilo veliko manj-ceste pa katastrofa...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.445
2.393
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik harigast pravi:
Zanima me, koliko snega je v Mariboru,če je kdo iz totiga konca-jutri moram namreč gor.

Od obljubljenih 10 cm, ga je padlo točno 0 cm. Bilo je preveč otoplitve, da bi se prijemal.

Lp

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Nič, v jesen smo že globoko zakorakali, zima se bliža, po katalogih se že prodajajo Božički, mi pa nismo oddali še nobenih napovedi za letošnjo zimo.
grin1.gif

No, jaz pravim da bo prvi sneg v torek.
cheer.gif

http://www.arso.gov.si/

Vremenarji alterja, kako kaj kaže za torek?
Bo sneg le na štajerskem in prekmurju (glede na smer vetra in fronte) ter nad 1000m, ali tudi v nižinah?

Kaj zdaj?

Je splahnelo tvoje navdušenje do tega belega govna?
evil.gif

Al te preveč bolijo roke od lopatanja, pa ne moreš pisat?
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj je čisto lušno, zjutraj sem se moral odlopatati s parkinga, potem je pa šlo. Na živce mi gredno samo razne počasnele, ki morajo po mestnih štiripasovnicah vzporedno furati 40 na uro. Bemtiš, spokajte se na desni pas, da ne čakamo tisti, ki nam sneg ni nerešljiva uganka pri vožnji.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
včeri, ko sem šla iz logatca, je šlo čisto normalno...do vrhnike, kjer sem morala brezmzat na 20(!)km/h...
crazy1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
SUPER JE!!!
cheer.gif
Ni ga lepšga kot svež sneg premetavat.

Bedno je samo, ker je nastala borba za parking mesta, tako da sem včeraj zvečer moral s trolo it nekam, ker sem eno uro prej naletel po ogromni sreči na en lep prazen parking in se ga nisem upal zapustit.
grin1.gif

Aja pa to mi gre na živce, ko po spluženi cesti folk vozi 30 (kjer je 50) in pa 35 (kjer je 60)
bonk.gif

Če je nesplužena, jim še oprostim da so nesposobni.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
No, pribljižuje se verjetno eno zadnjih konkretnejših sneženj to zimo. In tokrat bo le to še posebno začinjeno
evil.gif

Najmočnejši veter se pričakuje v torek zvečer in sredo zjutraj, ko naj bi tudi že snežilo. Po večini države, še posebno na primorskem bo fešta-suh sneg, močan veter in zameti
evil.gif

Na Nanosu se pričakuje sunke vetra čez 200km/h pri -10 stopinjah
grims-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
In pa obilico samoizločenih tovornjakarjev, a ne vrli tovornjakarji....v stilu izgovorov "ja nisam znao".

In potem se troši davkoplačevalski denar za reševanje le teh iz raznih jarkov itd.....