Sneg?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Naši veleumni sosedje, blokovci, ki so pred kratkim poverbal hišo so najprej s Cliom nekaj ritali po dvorišč no, zdaj pod noč so uvideli, da ne bo šlo in so si Bobcat-a za 40€ naročili.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Mater kaj je s temi bobcaterami itd., sem se zdaj jebal po pločniku k je gor 30cm snega, moker in vse drsi v pm, če bi se razbil, ma tožim tega Jankoviča 100%!
jezen.gif

Moral sem....

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja, sam pizdarijo nardi s tisto gajbo, sem ga sel napizdit, ker mi je vse tja naril kjer sem jaz kidal.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
Mater kaj je s temi bobcaterami itd., sem se zdaj jebal po pločniku k je gor 30cm snega, moker in vse drsi v pm, če bi se razbil, ma tožim tega Jankoviča 100%!
jezen.gif

Moral sem....
Nekateri ljudje na našem koncu v tem primeru vzamemo npr. to v roke...
lopata_02.jpg

Samo ne pretepamo županov s to napravo.
Odloži miško, poglej skozi okno in boš videl kaj se s tem počne.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Zakaj si pa enega pametnega avta ne kupiš, če že živiš v taki vukojebini? Ker moja karjolca forester z novimi bridgestonkami je z lahkoto oral po 25 cm svežega celca. Danes je bil tak užitek kot že dolgo ne.
grims-1.gif
Saj sem hotel kupiti 4x4, ampak sem ves denar zagonil za bajto. Sem pa prvič imel problem pridet ven, pa še to samo zaradi prevelike količine snega. Nekaj časa sem navzgor oral in plužil, po dvajsetih metrih se je pa spod nabralo tolk šita, da ni šlo več. Kadilo se je pa, kot bi bil na paro
grin1.gif

@keber: Kaj je dva dni lopatanja napram nikakršni megli čez celo zimo? Priceless
cool-1.gif

Kolega, žabčkar, je prišel 1x na obisk, kopali smo se v dopoldanskem soncu, in je rekel, da je 50m pod bajto bila še megla. Sem samo rekel, da vem to in ga peljal na balkon. Čez deset minut sem ga skor na silo zvlekel not, rekel je samo, da bi morali uvesti poseben davek na razgled.
cool-1.gif
Iz belega morja je molela vn Šmarna gora, malo Šmarjetne, Jošt in četrt Jelovice. Ok, pa Triglav, Stol, Dobrča, Košuta, to pa itak vedno.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
ja na koroško bo kaj treba pa bo!
cheer.gif

Se jutri dobim ravno zaradi tega s direktorjem komunale da malo porečema o teh stvareh, pogovor pa ne bo sproščen!
shocked-1.gif

pol ga pa še k meni pošlji, tudi nisem sproščena zaradi njega
10.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
cheer.gif

Se jutri dobim ravno zaradi tega s direktorjem komunale da malo porečema o teh stvareh, pogovor pa ne bo sproščen!
shocked-1.gif

10.gif
Hehe, vidim, da se gorenjski in koroški vukojebinarji ubadamo z enakimi problemi...

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
grdo je ko si lepo skidaš pol ti pa priorje s tistim plugom po ulici in zasuje tako, da nihče ne more do hiše
frown-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
grin1.gif
Poznano.
Stvar smo rešili z zaustavitvijo operaterja vozila, predstavitvijo problema in predlogom za rešitev le-tega ter -litrom šnopsa
grin1.gif

Po mojem je zadnji argument prevagal.
cool-1.gif

Žal se je to dogajalo na prejšnji lokaciji, ker zdaj mam do njegove rute skor 100 metrov, pa nikol mi ga ne uspe ujagat.
cry12bpy.gif

Itak ma pa plug širok skor 3m, moja cesta pa slaba 2,5
crazy1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik JustOne pravi:
Sem te hotu že vprašat, kolk ti ga je namedlo, tle ga je cca 30.

P.S. Si mojo šaro zametal?
Zdaj, ko se je posedlo, ga je okoli 40cm.
Tvoja šara je še vedno odmetana, a ne rešena. Sicer mi dela dren, ampak tolk pa spet ne
grin1.gif

A se ti mudi?
Ne, sej bom zrihtal ta teden...
tongue-1.gif

Premal si siten. Že ko sem imel servis, pa ko mi je kdo rekel, da se nič ne mudi, se je močno zajebal, ker je roba romala v najtemnejše kotičke
grin1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Občina Tržič, naselje Zgornje Vetrno.
620m nmv
Pobočje Kriške gore.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
cheer.gif

shocked-1.gif

10.gif

a pol praviš, da si korošica
grin1.gif

pa da ne bom čist off: meni je sedaj vse skupaj prav hudo, ker so ceste očiščene
cheer.gif

JustOne

Pripravnik
20. avg 2007
436
24
18
Gorenjska
Sej veš kako je s tem. Če ne delaš velik, ni krize, včas pa prav pride, je mal manj težav za lociranje napake. V glavnem najprej sebe zrihtej, pa sneg, do pomladi enkrat boš že, ko se bom spet gor okol fural.

Če boš prej pa ZS. Itak pa si mi še obisk dolžan
evil.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.