Sneg?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pa kaj boš v hiški na zrak je treba!
cheer.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kje preko meje pa je to? Ker kot sem pisal že par strani nazaj sem se peljal v Lipnico in sem takoj čez mejo opazil kupe snega od pluženja, ki se še niso stopili (pred tem sneženjem zdaj), na naši strani pa nič.

Sicer pa tudi tisti iz Koroške pravite, da je na naši strani deževalo, na njihovi pa so vsi zamedeni
confused-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
jaz grem jutri na kosilo v Celovec pa bom poročal kako je drugače pa ta del koroške kjer sem jaz po 3 al 4 dneh ne dežuje!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
aja nisem vedel! Izgleda da se je rupel v rimu isto zmenil kot za nas dež tu in tam koroške slovence pa je za njihv trud nagradil!
cheer.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
JJ je kriv, da pri nas dežuje namesto da bi sneg kipal

V Bruslju imajo že pripravljenega 15 cm snega za Slovenijo. A dokler ne bo tedenskih vinjet, tudi snega ne bo
smile-1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
KSZ

Me zanima koliko dolgočasnežev, ki se jim kolca po snegu, je šlo brezplačno kidat sneg v Rateče, pri toliko snega bo gotova kakšna pomoč dobrodošla, pa verjetno bo treba tudi s kakšne strehe kaj vreči. Najbrž ni šel nobeden, ste bolj take sorte naj ga pade 10m pa ga bo zjutraj že komunalec izpred bloka skidal.
sprasujem se.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
jaz grem jutri na kosilo v Celovec pa bom poročal kako je drugače pa ta del koroške kjer sem jaz po 3 al 4 dneh ne dežuje!

v celovcu ni snega, malce vzhodneje (zelezna kapla) pa ze kolikor hoces
tongue-1.gif

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Danes Bašeljski vrh, snega koliko hočeš. Prvi po štirih dnev potegnil špuro gor. Snega je čez 2m! Bi potegnil še do malega Grintavca ampak se preveč udira in je kar zaj.... Vglavnem zgoraj je norooo :p!!!

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Če misliš kje hodiš in ne izivaš usode ter imaš primerno opremo ni problemov
smirk-1.gif
. Zato sem tudi obrnil in nisem šel proti malemu Grintavcu kajti tam je dosti napihanega snega + zelo strmo in je iz te smeri rizkantno gor lezt.
Se pa pride iz druge strani čez Sr. vrh gor tako da bo to padlo naslednji teden
evil.gif
.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Se mi zdi, da ni šel ravno v osrčje Julijcev, če sem prav prebral.
stupid-1.gif

Za vikend bo pa nujno treba kam it, če bo lepo vreme.
aplauz.gif

Recimo na Ratitovec:

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.