Sneg 2024/2025

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.507
5.054
113
Za resne težave je treba iti z glavo skozi zid pri več stvareh. Najprej vremena ne jemlješ resno. Dejstvo je, da se včasih tudi zmotijo, različni modeli dajo različne napovedi po urah. Ko pa si tam, pa se nisi pripravljen pravi čas obrniti, ko vidiš dejansko stanje. Slednje je po mojem še večji problem, ki očitno ne funkcionira v glavah teh ljudi. Pri nas si večinoma samo par ur od varnega zavetja. Če odnehaš takoj, ko zaslutiš sranje, se v večini primerov lahko sam rešiš, tudi če si prejšnje korake glede vremena, opreme, pripravljenosti in znanja zajebal.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.557
459
83
Tole imam naročeno že nekaj časa. Očitno nisem edini ker subsi mu konkretno rastejo.

Copyright! Ne sme imet muzke na avtorskem klipu ker ga YT demonizira! Tale video uff je pa viralen. Ko sem ga gledal je bilo pod 10k ogledov...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.913
5.986
113
Tole imam naročeno že nekaj časa. Očitno nisem edini ker subsi mu konkretno rastejo.

Copyright! Ne sme imet muzke na avtorskem klipu ker ga YT demonizira! Tale video uff je pa viralen. Ko sem ga gledal je bilo pod 10k ogledov...
Tudi 200 let stara klasika je prepovedana v yt klipu ?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.627
6.378
113
Jaz sem po ogledu zgornjega videa na priporočilo YT s Fendtom 211 virtualno plužil cesto na Uršljo goro. Vmes smo reševali še terensko vozilo, ki je skoraj zdrsnilo v dolino.

Vsi ti posnetki so načeloma gledani. Norveška televizija je ponoči predvajala vožnjo z vlakom po zasneženi pokrajini, tudi naša RTVSLO je ponoči vrtela posnetke vožnje z avtom po Sloveniji. Bil je članek, da to zelo radi gledajo v domovih upokojencev.