Pa ne novembra ce se orav spomnimLeta 1986 je bil podoben ciklon nad Evropo.
Mogoče so takrat tudi cheimtrale že poznali??
Večina nas ne živi na Krvavcu.
Pa tla so še razgreta, kar bo zapadlo inicialno bo hitro stopljeno. Kar bo ostalo, bo pa sonce v soboto stopilo.
V soboto kot trenutno zgleda ne. Kar nekaj modelov ima -8 -9 za soboto zjutraj in dnevne pod lediščem za LJ kotel. Bo se pa že v soboto obrnilo in kot zgleda bo prihodnji teden po nižinah spet brez temperatur pod 0. Tudi na Krvavcu bo sneg pobiralo, če kdo karkulira kdaj bi morda šel malo na luft v bljižnji prihodnosti...Večina nas ne živi na Krvavcu.
Pa tla so še razgreta, kar bo zapadlo inicialno bo hitro stopljeno. Kar bo ostalo, bo pa sonce v soboto stopilo.
Bilo je januarja ali februarja, zadnja res huda zima pri nas, bil sem pa v šoli v naravi na smučanju. Hudo!Pa ne novembra ce se orav spomnim
Vem ker sem bratranca v sneg vrgel do vratu 5let starega
V Gorici tam pri Mercator centru je pralnica spodaj, no kakšnih 20cm ledu je bilo čez in čez ko se je pralo avte to je 2013 pa Brda so bila bela, bi moral še slike imet.Panika v Sežani | 24ur.com
Sežanski župan je zaradi obilnih snežnih padavin razglasil izredne razmere. Ukrepi veljajo do preklica.www.24ur.com
To se spomnim, ko smo prvič kupili lopato za sneg. Zdaj bolj ali manj služi za listje grabiti kot velika smetišnica.
Zadnji resni sneg pa je bil nekje 2012/2013. Regonalke proti Horici niso niti plužili. Pri Štanjelu avti iz ceste. Samurai se je toliko pogreznil v sneg, da je diferencial puščal tirnico v snegu.
A je Ušte - Žerenk že bel?Hribi pod jurja so ze beli
Sem pogledal kamere, Gospodična na Gorjancih je že bela, pa Mrzlica tudi pa sta na višini pod 900 metrov nadmorske višine.Ne se, kum pa ze