Sneg 2015-2016

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.103
16.297
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kako je to možno? Napovedan ni bil....

Kako je to mozno, da pozimi snezi?
smile-1.gif
Kako je to mozno da na popu niso pol ure govorili o prihajajocih izrednih razmerah?
confused-1.gif

Ker jih je ta sneg pa prav zares presenetil?
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.095
-8.765
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
odjebi že

Ti imaš raje zimo od poletja?
Vsak letni čas ima kaj zanimivega.
Jasno ne za scrklane, razvajene metriče, kot si ti.

p.s. Vogel, 3+ m snega, rahlo sneži pri -5, na balkončku s pirom po smučanju, kaj čes lepšega
cheer.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
ksz
In... tri, dva, ena ....

Ponavad se take računice končajo s tri dva ena....ups nism vedu, da bo sneg in drajsi drajsi
smile-1.gif

A si to pričakoval?
grims-1.gif
Nak. Vremenske napovedi so za dan ali dva čisto ok, sicer pa če me snežni vihar dobi med šihtom, lahko avto kak dan počaka tudi tam.

Citat:
PS: Kok maš dimenzijo, mam ene pogojno uporabne Nokianke 215/60/16 doma s 5mm profila. Če jih želiš, ti jih dam za pir v Paviljonu.
Ni prava. to bi bilo potem ravno toliko legalno kot vzet najbolj pogosto 15 colsko dimenzijo. Recimo. No, pa še feltne bi si moral nabavit.
Pa saj nisem socialni problem, enostavno mi kaže, da ne rabim še enega kompleta zimskih....Sploh, ker bi po izkušnjah prej crknile od starosti kot od obrabe. Na ženinem so, na maminem tudi, lpp vozi.
Raje malo pogosteje menjam en komplet....
Če se ne bo obneslo, bom ponižno poročal na Alter in se pokesal in nabavil premium zimske
grims-1.gif
3, 2, 1, ......
Malo preuranjeno - konec zime (ajde čez dva dni).
Suma sumarum: 3 dni sem se vozil s Twingecem na zimskih gumah.
4. in 5. januarja je dejasnko bilo nekaj snega, 6. sem ga imel pa tako, bolj za rezervo.
Ostalo ni bilo niti Z od zime.
BTW: vsi ki se v tako toplem vremenu vozite na zimskih, me ogrožate. A ne veste, da zimska guma pri temperaturah nad 7 stopinj celzija ni več optimalna?

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
ksz
In... tri, dva, ena ....

Ponavad se take računice končajo s tri dva ena....ups nism vedu, da bo sneg in drajsi drajsi
smile-1.gif

A si to pričakoval?
grims-1.gif
Nak. Vremenske napovedi so za dan ali dva čisto ok, sicer pa če me snežni vihar dobi med šihtom, lahko avto kak dan počaka tudi tam.

Citat:
PS: Kok maš dimenzijo, mam ene pogojno uporabne Nokianke 215/60/16 doma s 5mm profila. Če jih želiš, ti jih dam za pir v Paviljonu.
Ni prava. to bi bilo potem ravno toliko legalno kot vzet najbolj pogosto 15 colsko dimenzijo. Recimo. No, pa še feltne bi si moral nabavit.
Pa saj nisem socialni problem, enostavno mi kaže, da ne rabim še enega kompleta zimskih....Sploh, ker bi po izkušnjah prej crknile od starosti kot od obrabe. Na ženinem so, na maminem tudi, lpp vozi.
Raje malo pogosteje menjam en komplet....
Če se ne bo obneslo, bom ponižno poročal na Alter in se pokesal in nabavil premium zimske
grims-1.gif
3, 2, 1, ......
Malo preuranjeno - konec zime (ajde čez dva dni).
Suma sumarum: 3 dni sem se vozil s Twingecem na zimskih gumah.
4. in 5. januarja je dejasnko bilo nekaj snega, 6. sem ga imel pa tako, bolj za rezervo.
Ostalo ni bilo niti Z od zime.
BTW: vsi ki se v tako toplem vremenu vozite na zimskih, me ogrožate. A ne veste, da zimska guma pri temperaturah nad 7 stopinj celzija ni več optimalna?

znalec.
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
Malo višje, ob koncu asflata. Je bilo treba kosilo zaslužiti. Sankanje je bilo pa tudi odlično v tisti kotanji desno pred vrhom.
cheer.gif
no vsaj tak obcutek sem imel, ker otroc bi drajsal se do noci.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.262
7.048
113
Za sredo nekaj strašijo, da zna biti, na srečo je že topla zemlja tako da nima drek da obstane.

Čimprej konec dežja, da pride sonce, suho vreme in vročin, in je to to.