Snecer

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Še enkrat. Kje so tukaj opisani uporabniki Alterja?
Ker jaz osebno ne žalim.
Nazadnje sem fasal block za žalitev uporabnika nekaj mesecev nazaj. Šlo se je za Demza in njegovo provokacijo. To je to.
Pozneje se nisem na nikogar spravljal osebno z žalitvami čeprav jih jaz vsakodnevno kasiram tukaj.
Vse drugo je komentiranje novic in politike.
In če jaz napisem da je Šarec &Co gnoj to ni nobena osebna žalitev uporabnikov Alterja. Kot ni žalitev zame če pišejo da je Janša gnoj.

Če pa sem proti povojnim pobojem in ilegallnim migrantov pa to spet ni sovražni govor. Samo levosučni tega nočejo sprejet.
Predlagam da se malo pogledate v ogledalo. Pa pazte da ne bo počil.

ce recem da je jansa gnoj, mislim njega osebno, ce pa recem da so jansevisti gnoji, si pa med njimi tudi ti, in to je osebna zalitev, ali ne?

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113
No pa smo spet pri žaljenju uporabnikov

Joj prejoj, nesprejemljivo, prav zares. Ne moreš napisati kokoš ženski, ki ima problematičen način delovanja na forumu od samega začetka sodelovanja, si vmes priskrbi par nickov da lahko dovolj neovirano serje po tabli kot ji zapaše, na dnevni ravni laže in zavaja ampak pozor, ker je pri določenih tematikah na "pravi strani" se vse to seveda spregleda in smo že na začetku, ko je res nesprejemljivo dodat niti ne najbolj grde etikete osebi, ki si nadaljevanja komunikacije v normalnem stilu niti približno ne zasluži več.

calimero.png

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113
U matr, dejansko nisem bil jaz a, kdo bi si misli. In ne, ne mislim in ne bom. Začepi in odjebi sta po vsem prestanem naravnost idealni besedi zate. Mogoče se to kdaj spremeni, ko se spremeni še marsikaj drugega, samo dvomim.

Lagati in zavajti tudi ni zgledno veš.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Kaj pa vem... Če gledam kdo med vama bolj normalno komunicira, je jagababa v vseh reinkarnacijah v veliki prednosti.

po vsem prestanem
Ja, res si bogi, kaj vse moraš prenašati:fredi:

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
U matr, dejansko nisem bil jaz a, kdo bi si misli. In ne, ne mislim in ne bom. Začepi in odjebi sta po vsem prestanem naravnost idealni besedi zate. Mogoče se to kdaj spremeni, ko se spremeni še marsikaj drugega, samo dvomim.

Pisal si da je JB alternick od Eazyja in da je moški. Je tako?

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83

Mimogrede.
Kaj če sem v resnici tvoja stranka ali pa poslovni partner. Tebi se niti sanja ne kdo sem jaz, medtem ko jaz dobro vem kdo si ti. Pa ne grozim, samo pravim da se je dobro držati vsaj osnovnega nivoja komuniciranja in da ni dobro žaliti domnevnih neznancev. Slovenija je majhna.

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113
Ne, tele tvoje zadnje pisarije so mi za zjokat smešne. Brez najmanjšega dvoma. Ti in tvoji posti pa so dejansko za zjokat, to pa ja.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.