Še enkrat. Kje so tukaj opisani uporabniki Alterja?
Ker jaz osebno ne žalim.
Nazadnje sem fasal block za žalitev uporabnika nekaj mesecev nazaj. Šlo se je za Demza in njegovo provokacijo. To je to.
Pozneje se nisem na nikogar spravljal osebno z žalitvami čeprav jih jaz vsakodnevno kasiram tukaj.
Vse drugo je komentiranje novic in politike.
In če jaz napisem da je Šarec &Co gnoj to ni nobena osebna žalitev uporabnikov Alterja. Kot ni žalitev zame če pišejo da je Janša gnoj.
Če pa sem proti povojnim pobojem in ilegallnim migrantov pa to spet ni sovražni govor. Samo levosučni tega nočejo sprejet.
Predlagam da se malo pogledate v ogledalo. Pa pazte da ne bo počil.
No pa smo spet pri žaljenju uporabnikov
Ja, res si bogi, kaj vse moraš prenašatipo vsem prestanem
Pisal si da je JB alternick od Eazyja in da je moški. Je tako?U matr, dejansko nisem bil jaz a, kdo bi si misli. In ne, ne mislim in ne bom. Začepi in odjebi sta po vsem prestanem naravnost idealni besedi zate. Mogoče se to kdaj spremeni, ko se spremeni še marsikaj drugega, samo dvomim.
Lagati in zavajti tudi ni zgledno veš.
No ja, da je JB v resnici Erikson je bila tvoja izjava.Torej si se lagala in zavajala. Fake news.
Mogoče je pa frilloxPisal si da je JB alternick od Eazyja in da je moški. Je tako?
Ponižno na kolenih se sedaj opraviči Mateju.No ja, da je JB v resnici Erikskon je bila tvoja izjava.
Mimogrede.U matr, dejansko nisem bil jaz a, kdo bi si misli. In ne, ne mislim in ne bom. Začepi in odjebi sta po vsem prestanem naravnost idealni besedi zate. Mogoče se to kdaj spremeni, ko se spremeni še marsikaj drugega, samo dvomim.
Lagati in zavajti tudi ni zgledno veš.
Po moje se bo takoj za tem, ko se boš ti opravičil vsem levičarjem, ki jih žališ s podpisomPonižno na kolenih se sedaj opraviči Mateju.
Jaz nobenga podpisa ne vidim.Po moje se bo takoj za tem, ko se boš ti opravičil vsem levičarjem, ki jih žališ s podpisom
Zamisli se sam nad sabo in opazuj ljudi okrog sebeNe, tele tvoje zadnje pisarije so mi za zjokat smešne. Brez najmanjšega dvoma. Ti in tvoji posti pa so dejansko za zjokat, to pa ja.
Zamisli se sam nad sabo in opazuj ljudi okrog sebe
bu!