Snecer

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Dejansko se res opaža, da so se ljudje naveličali osebnih postov in debat med, gattom, demzom, 123, kameleonom in podobnimi kalibri, ki so ostali še v povojnih časih.

Zalostno je, da je v podforumu mobilna telefonija , zadnja objava s cetrtka...še malo pa se bo teh par osebkov veselilo privat foruma....

• Všeč mi je
Reactions: zino in sad

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Sploh ne...dokler ni prišel peter klepec nisem rabil 2 tedna moderirat...

Včeraj sem imel naprimer 12prijav
123 sploh ni problematicen dokler se kak Gatto ne začne vtikat vanj...pobrišeš mu tist mimosun na 2dni pa je...

Ampak vsi vemo kak jok bo če bi naprimer banal kakega Gattota za dan ali 2...ker on pa je neka pridobitev tega foruma...baje :)

ampak teh mimosunov je vsak dan 5. In sem ravno razmišljal, kaj je sploh fora 123. Pa tip tud ene svoje izjave ne zna sestavit, brez da bi žalil koga. Vse kar počne linka druge članke in žali drugače misleče. A je kdaj napisal kakšno svojo misel brez da bi nekoga žalil?

In tud njegov podpis je že ena žalitev. Zakaj sem jest bolan, če pišem z levo roko? Ali zakaj je nekdo bolan, če razmišlja nedesno? In ta podpis ima že kar dolgo, pa se noben ne spotakne ob to.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Da moderatorji aktivno svinjajo forum z roko v roki z največjimi drekači je čista posebnost. Nisem videl to nikjer drugje.

Zakaj pa se je snečkota odstranilo? Komu se je zameril?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Debat v čveku sicer ne spremljam kaj dosti, ker je to že precej let greznica drekačev. Ampak če že katero, potem ponavadi kameleon vedno blesti skupaj z top drekači. Po alter kriterijih je to očitno zrelo za titulo moderator.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Da moderatorji aktivno svinjajo forum z roko v roki z največjimi drekači je čista posebnost. Nisem videl to nikjer drugje.

Zakaj pa se je snečkota odstranilo? Komu se je zameril?
zameril? pa sej je bil med največjimi seratorji z orenk zaščito. In to LETA in LETA. Dejansko je zgledalo nekaj časa tako kot da tip nima lajfa in samo spama po forumu cele dneve.
Če si sicer tulil v njegov rog verjamem da ti ni zgledalo tako. Pri meni pa je bil na ignoru že nekje od 2015, 2016.
To da se je samodstranil je bila pomoje edina šansa da gre stran.

Thrivial...kaj bi pa ti naredil? Banaš jagababo...se pojavi xzazel...ga permbanaš...nato rata cel jok in stok...se jagababa samoodstrani....in pride po novem letu peter Klepec :)

Bolj ko bi banal...več pravljičnih bitij bi ratalo...

You got to :srce: them... :valjamse:

sam ej, če se pojavi slučajno škrat Bolfenk ga le pusti pri besedi. je moder škrat, mrbit se še celo kaj od njega naučimo.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
I

Izbrisan uporabnik #9334

Dejansko se res opaža, da so se ljudje naveličali osebnih postov in debat med, gattom, demzom, 123, kameleonom in podobnimi kalibri, ki so ostali še v povojnih časih.

Zalostno je, da je v podforumu mobilna telefonija , zadnja objava s cetrtka...še malo pa se bo teh par osebkov veselilo privat foruma....

Nisem si predstavljal, da sem tako moteč. :oops1:

• Všeč mi je
Reactions: endvatri

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
zameril? pa sej je bil med največjimi seratorji z orenk zaščito. In to LETA in LETA. Dejansko je zgledalo nekaj časa tako kot da tip nima lajfa in samo spama po forumu cele dneve.
Če si sicer tulil v njegov rog verjamem da ti ni zgledalo tako. Pri meni pa je bil na ignoru že nekje od 2015, 2016.
To da se je samodstranil je bila pomoje edina šansa da gre stran.

Sem ga tudi sam imel zadnje leto na ignoru, ker stanje se mu je vidno poslabšalo.
Enako priporočam za fanclub ob 123. Od kar ga imam na ignoru par mesecev je zelo prijeten postal

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.369
5.650
113
Očitno hočem vsem ugajat......in to se je pokazalo kot slaba odločitev. Bom postal bolj strikten. Začuda to Gattotu že ni všeč. Nisem pričakoval tega od tacga deca ;)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.369
5.650
113
To je to obtoževanje s prstom levo-desno ki ga omenjam v "sandboxu" ;) Sej si dec? Grdo si mu govoril....priznaj!

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Folk, sej je samo forum...zase mislim da nimam lih neki "waw noro zanimivega" lajfa ampak se skos se mi v RL tolk dogaja da ne bi niti pomislu da bi take zganjal tu gor kot nekateri, tud ce se me ta trenutek banna. Eni ste res obsedeni...

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ne žališ direktno uporabnikov, žališ pa na splošno drugače misleče. In med njimi smo tudi mi, uporabniki.

mene pa žališ, ker trdiš, da sem bolan, ker sem levičar.

• Objave ne odobravam

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Napiši kje osebno žalim uporabnike Alterja al pa utihni s svojimi prividi.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
še enkrat:

ne žališ direktno uporabnikov, žališ pa na splošno drugače misleče. In med njimi smo tudi mi, uporabniki.

• Objave ne odobravam
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.