Tukaj zdaj?Napiši kje osebno žalim uporabnike Alterja al pa utihni s svojimi prividi.
Tukaj zdaj?Napiši kje osebno žalim uporabnike Alterja al pa utihni s svojimi prividi.
Ok. Hvala.še enkrat:
ne žališ direktno uporabnikov /QUOTE]
Ko pa uporabniki tolčejo čez RKC, ko govorijo še premal so pobili tabele, si pa tiho.poglejmo iz tega zornega kota...
kakšen izmed njih dela na min za kulturo - je prizadetek
nekdo je volil Šarca - torej je blaznež
nekdo podpira LGTB - je usekanec...
....
Slovar desničarske komunikacije.
No, imajo tudi levi svojega... Pa ne mislim zdaj uravnoteževat. Dejansko je 123 daleč največkrat banani uporabnik, ampak ravno vse pa tudi ni že kar sovražni govor ali kaj že naj bi bil razlog za izbris? Pameten mož je enkrat rekel da ni vse, kar vas moti, zato že sovražni govor.
Ko pa uporabniki tolčejo čez RKC, ko govorijo še premal so pobili tabele, si pa tiho.
Problem je, ker uporabnik po recimo treh banih ne dobi perm bana. Nekje mora bit meja.Slovar desničarske komunikacije.
No, imajo tudi levi svojega... Pa ne mislim zdaj uravnoteževat. Dejansko je 123 daleč največkrat banani uporabnik, ampak ravno vse pa tudi ni že kar sovražni govor ali kaj že naj bi bil razlog za izbris? Pameten mož je enkrat rekel da ni vse, kar vas moti, zato že sovražni govor.
bolj se je za zamisliti nad tem, da sedanji in bivši moderator tako rada lajkata njegove objave.Slovar desničarske komunikacije.
Še enkrat. Kje so tukaj opisani uporabniki Alterja?Saj ti je lepo pokazal kje failaš...bo šlo?
LoL. Kaj je Jagababa, a spet nabijaš kar nekaj v tri dni?
Izjemno rad lajkam njegove objave ja, praktično vsak 10. post ni polajkan a ne, ostalo pa vse po vrsti. Kok tebe jebe dojemanje realnost ej
Ko je prišla Jagababa aktivno na alter, jo je Matey vztrajno naslavljal z Eriksonom in trdil, da je v resnici moški (takrat je bil še moderator in bi jo lahko banal). Jaz sem po njegovem Jagababa in nekdo tretji bo po njegovo jaz.če se ve, da je jagababa in peter klepec 1 oseba , zakaj se to ne izbriše?
Ko je prišla Jagababa aktivno na alter, jo je Matey vztrajno naslavljal z Eriksonom in trdil, da je v resnici moški. Jaz sem po njegovem Jagababa in nekdo tretji bo po njegovo jaz.