Snecer

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ja...ne pišem po forumu da ste katolibani, nacisti, fašisti itd itd. To zelo dobro vem da te zelo vznemirja....

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Pišeš pa da so drugi prizadetki, blazneži, usekanci, in še in še...

»Prešiček uživa v podrejanju okolice, v izsiljevanju svoje volje«
Lepo se čisti nesnago iz ministrstva za kulturo. Sicer se jih tam pase kar okoli 160. Cela vojska. Večinoma sami prizadetki.

Premier vlade g. Marjan Šarec dela
Zdaj če ne bo šarec zaprt...se lahko samo sprašujemo koliko ljudi bo še moralo umreti zaradi njega in njegovih blaznežev do konca njegovega mandata.

Za RTV je treba najprej ukiniti prisilne prispevke. Efekt bo ta da bo potem odstranjenih čez 3 tisoč lgtb zvezdaško proruskih usekancev kateri se zastonj pasejo in širijo svoje komifašistične blodnje.
Cerkev je zadnje čase res čudna odkar je polno zvezdaških prismojencev šarac & Co v njej redno vsak teden.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Kje si tukaj najdel uporabnike Alterja?
Maš resno privide?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.368
5.649
113
Saj ti je lepo pokazal kje failaš...bo šlo?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
poglejmo iz tega zornega kota...

kakšen izmed njih dela na min za kulturo - je prizadetek
nekdo je volil Šarca - torej je blaznež
nekdo podpira LGTB - je usekanec...

....

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Slovar desničarske komunikacije. :)

No, imajo tudi levi svojega... Pa ne mislim zdaj uravnoteževat. Dejansko je 123 daleč največkrat banani uporabnik, ampak ravno vse pa tudi ni že kar sovražni govor ali kaj že naj bi bil razlog za izbris? Pameten mož je enkrat rekel da ni vse, kar vas moti, zato že sovražni govor.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113

No, imajo tudi levi svojega... Pa ne mislim zdaj uravnoteževat. Dejansko je 123 daleč največkrat banani uporabnik, ampak ravno vse pa tudi ni že kar sovražni govor ali kaj že naj bi bil razlog za izbris? Pameten mož je enkrat rekel da ni vse, kar vas moti, zato že sovražni govor.

sej nisem reku da je sovrazni govor, sam pac pretirava in je naporen, ker je treba v vsakem postu to brat.

in ocitno mu ban ne pomaga, saj se nic ne skulira.

• Objave ne odobravam

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ko pa uporabniki tolčejo čez RKC, ko govorijo še premal so pobili tabele, si pa tiho.

itak tudi to ni prav... ampak se sploh ne spomnem kdaj sem to nazadnje prebral tukaj... al pa ne spremljam takih tem...

je pa tam gumb opozori moda, in ce bo uporabnik se tezil s tem, si seveda tudi on zasluzi ban.

• Objave ne odobravam

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113

Problem je, ker uporabnik po recimo treh banih ne dobi perm bana. Nekje mora bit meja.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83

bolj se je za zamisliti nad tem, da sedanji in bivši moderator tako rada lajkata njegove objave.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113
LoL. Kaj je Jagababa, a spet nabijaš kar nekaj v tri dni? :aplauz:
Izjemno rad lajkam njegove objave ja, praktično vsak 10. post ni polajkan a ne, ostalo pa vse po vrsti. Kok tebe jebe dojemanje realnost ej :nigladek:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Saj ti je lepo pokazal kje failaš...bo šlo?
Še enkrat. Kje so tukaj opisani uporabniki Alterja?
Ker jaz osebno ne žalim.
Nazadnje sem fasal block za žalitev uporabnika nekaj mesecev nazaj. Šlo se je za Demza in njegovo provokacijo. To je to.
Pozneje se nisem na nikogar spravljal osebno z žalitvami čeprav jih jaz vsakodnevno kasiram tukaj.
Vse drugo je komentiranje novic in politike.
In če jaz napisem da je Šarec &Co gnoj to ni nobena osebna žalitev uporabnikov Alterja. Kot ni žalitev zame če pišejo da je Janša gnoj.

Če pa sem proti povojnim pobojem in ilegallnim migrantov pa to spet ni sovražni govor. Samo levosučni tega nočejo sprejet.
Predlagam da se malo pogledate v ogledalo. Pa pazte da ne bo počil.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
LoL. Kaj je Jagababa, a spet nabijaš kar nekaj v tri dni? :aplauz:
Izjemno rad lajkam njegove objave ja, praktično vsak 10. post ni polajkan a ne, ostalo pa vse po vrsti. Kok tebe jebe dojemanje realnost ej :nigladek:

če se ve, da je jagababa in peter klepec 1 oseba , zakaj se to ne izbriše?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113
Ne samo to. Jagababa = babajaga = Xazel = Peter Klepec. Za povrh vsega pa čarovnica to en dan zanika, drug dan potrdi, iz samega načina pisanja je pa kristalno jasno od samega začetka, da gre za isto problematično osebo. Zakaj je pa to nesankcionirano pa jaz nisem pravi naslov za podat "uraden" odgovor.

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
če se ve, da je jagababa in peter klepec 1 oseba , zakaj se to ne izbriše?
Ko je prišla Jagababa aktivno na alter, jo je Matey vztrajno naslavljal z Eriksonom in trdil, da je v resnici moški (takrat je bil še moderator in bi jo lahko banal). Jaz sem po njegovem Jagababa in nekdo tretji bo po njegovo jaz.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113
Ko je prišla Jagababa aktivno na alter, jo je Matey vztrajno naslavljal z Eriksonom in trdil, da je v resnici moški. Jaz sem po njegovem Jagababa in nekdo tretji bo po njegovo jaz.

Vir? Dokaz? Karkoli? Ker jaz namreč NIKOLI nisem izjavil tega, N I K O L I. Se pa spomnim, da je to res napisal nek drug uporabnik. Samo kaj to briga tebe, važn da lahko nekaj bevskaš nazaj pa če je res ali pa ni, klasika v bistvu.

Tako da začepi že enkrat ali pa nalepi post, ki potrjuje tvoje zblojene navedbe.

P.s. Ti pa erikson, lol. Od modela prispevki so svetlobna leta pred tvojimi v vseh pogledih, način komunikacije je pa prav tako drugačen, da bolj v bistvu nebi mogel biti. V bistvu niti pomislil nisem nikolio na to, kaj šele da bi napisal, da enačim eriksona z eno kokošjo tvoje sorte.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.