Malce več ljubezni do sočloveka je potrebnega pa bodo izginili vsi problemi
Al kako gre že ta All-u-need-is-love mantra....
A zdaj že ti odrejaš, kam kaj spada? prej se mi je zdelo, zdaj pa vem, da si ti nekaj posebnega na tem forumu..Kr neki tole. Daj Kamele0N prestavi tole v spam kotiček kamor spada.
Mislim, da nisi razumel napisanega. Jaz namreč ne ljubim jagebabe niti približno, prav tako pa ne trdim, da bi zgolj večja mera ljubezni rešila vse tegobe tega sveta kot so nekateri že pisali tu po tabli. In sedaj sem točno tem predlagal uporabo njihove lastne tehnike reševanja netolerance
Saj sam nisi nič boljši kar se ukazovanja moderatorju tiče...A zdaj že ti odrejaš, kam kaj spada? prej se mi je zdelo, zdaj pa vem, da si ti nekaj posebnega na tem forumu..
svoji k svojim, pravijo..
No vidiš, kako si lepo povedal svoj način delovanja -kot Prešiček, ki se tudi zavedal ni, da ga "serje".Sploh ne...dokler ni prišel peter klepec nisem rabil 2 tedna moderirat...
Včeraj sem imel naprimer 12prijav
123 sploh ni problematicen dokler se kak Gatto ne začne vtikat vanj...pobrišeš mu tist mimosun na 2dni pa je...
Ampak vsi vemo kak jok bo če bi naprimer banal kakega Gattota za dan ali 2...ker on pa je neka pridobitev tega foruma...baje
Thrivial...kaj bi pa ti naredil? Banaš jagababo...se pojavi xzazel...ga permbanaš...nato rata cel jok in stok...se jagababa samoodstrani....in pride po novem letu peter Klepec
Bolj ko bi banal...več pravljičnih bitij bi ratalo...
You got to them...
Sem že napisal da to temo preselite v svoj spam kotiček in tam orgazmirajte sami na vso moč kot to znate.Nato so naselili spam kotiček, zadnje čase pa brez ovir serjejo še v Čveku...
Misliš reči, nisi hotel moderirati 123 mimosunov in podobno, malo si pa še sam smetil za povrhuSploh ne...dokler ni prišel peter klepec nisem rabil 2 tedna moderirat...