Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Zanimivo tole res, ji privoscim iz srca. Mogoce so pa pri štoklu kaksno novo maso- mažo pogruntal
Čestitke. Ilka je letos nehala trenirati z reprezentanco, pa so rezultati vidni. Včeraj na poročilih.
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Zanimivo tole res, ji privoscim iz srca. Mogoce so pa pri štoklu kaksno novo maso- mažo pogruntal
zgleda je blokirala s tem ker je tamalim nagnala strah v kosti da je nebo nihče nikoli presegel pa so raje že obupali še preden so začeli al kako to misliš da je blokirala?Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ti si res bolnik!
Vsa čast Tini za pretekle uspehe, ampak zadnjih vsaj 5 let njene aktivne kariere je s svojim načinom dela (nehote upam) blokirala razvoj slovenske smučarije!
gleda na to da so se velike živine prisesale na smučarsko zvezo je zgleda denarja bilo še dovolj... sicer ji je pa smučarska zveza njej pobrala veliko let preden je šla na svoje ko bi lahko večkrat zmagala.Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Večino denarja je pobrala - čisto preprosto preko izsiljevanja SZS + slabo vodstvo SZS + recesija + nagajanje preko dobaviteljev opreme (recimo dresi za hitre discipline - direkten ukaz Massija da ne smejo drugi v reprezentanci enakih dobit).
kot je košir rekel "včasih smučam hit včasih pa po rit" čeprav tisto smučanje po rit ni ravno smučanje. drugače pa naj mi kdo razloži kako lahko msučaš prej kot hodiš.Citat:
Še preden sem shodila, sem smučala