smrdljive teniske

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Sem si kupil Geox-ke, črne. Dobr zgledajo, pa zaenkrat so zelo udobne.
smile-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Čestitke.
cheer.gif

Ampak reči, da si kupil "črne geox-ke" je tko kot da bi rekel, srečal sem enga tipa...
smile-1.gif

Jaz upam, da bom mel cajt v sredo al pa četrtek it pogledat.
cheer.gif

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Mmmmm, snake-ice.
smile-1.gif
Tut jaz mam te na pik, sam rjave barve.

Mater sej smo kot babe.
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.413
2.425
113
Jaz druga kot čevljev, ki so znotraj popolnoma usnjeni ne kupujem več, 100% nobenega smrada
smile-1.gif
Drugače pa imam športne čevlje za košarko, s katerimi 2x tedensko po 2 uri igram košarko, seveda niso usnjeni in so vedno preznojeni. Po končani rekreaciji jih takoj sezujem ter dam sušiti ven na okensko polico. Pozimi pa jih dam v nek suh prostor in tudi ni smrada... Drugače pa bi priporočal da če že ima kdo čevlje s kakšnimi vložki iz kakšnih umetnih materialov, naj jih poskusi nadomestiti z usnjenimi ali vsaj iz pravega bombaža... Ker najbolj se mi zdi da smrdi ta sintetika... Pa nogavice naj bodo obvezno iz čimveč bombaža! Sintetika SUX! Jaz sem pred časom nabavil vse nogavice iz 100% bombaža. Sem jih zelo težko dobil, saj ima večina nogavic primesi nekega sranja (od elastana do...)...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.413
2.425
113
Vzami raje dobre šumfe, jaz sem tiste cenejše ("plastične") vse stran zmetal. Nekako imam to sposobnost
smile-1.gif
da že na otip ločim nogavico al je v večji meri sintetična ali je naravna iz "blaga". Glede štumf pa ti ne znam povedat kje do ugodne cene, saj sem svoje kupil v eni štacuni nekje v Nemčiji. No ne ravno vseh ampak mislim da sem vzel 10 parov! Drugače pa ti naj ne bo škoda denarja, saj tako drago zopet ni! Saj ne rabiš kupit vse naenkrat, kdaj pa kdaj kupiš kaj! Jaz tudi ko grem kupovat in če vidim dobro kvaliteto kupim kakšen par ali dve, saj se sproti uničijo (predvsem pri košarki). Drugače pa so dobre tudi nogavice od ene izmed naših znamk, se ne morem točno spolnit katere, nisem trenutno doma da bi pogledal, zraven pa nimam nobenih... Ti samo glej da bo čimveč bombaža da bodo na otip "naravni"!

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Se strinjam. Vse se začne pri štumfih (ok še prej pri umitih nogah
grin1.gif
), naj te vsebujejo čim več bombaža (vsaj 75-80%) oz. naj bodo v celoti bombažne. Noben čevelj, ki diha ne pomaga, če ti noga gnije v sintetičnih štumfih.

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
No danes sem si končno vzel par minutk cajta in skočil po tele čeule - cityspor model, coffee barva (fotka je od dejanskega čevlja, sem še mali foto studio za to priložnost postavil doma
cool-1.gif
):