smrdljive teniske

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
pa pomaga? ker je če je samo drag, ga ne rabim!
wink-1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
stardec, a misliš da se ne umivam? haloooo.
jaz čist ko sunce, odišavljen in vse, teniski pa smrdijo. in to mi ni kul. ne bom pa zdaj vsake pol leta novih kupoval.

okej, bom poskusil kaj od naštetega.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
To tud mene zanima. Odkar sem jih popolnoma premočil v nalivu in visek z njimi v službi so se usmrdele.
crazy1.gif

Bo treba res Geox začt kupovat, so vsaj malo zračne.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
To tud mene zanima. Odkar sem jih popolnoma premočil v nalivu in visek z njimi v službi so se usmrdele.
crazy1.gif

Bo treba res Geox začt kupovat, so vsaj malo zračne.
Jaz nikol več nič drugega na noge ne dam razen Geox. V pisarni jih mam obute po 8-9 ur na dan in nikoli, nikoli ne smrdijo. Kaki drugi xy čevlji po parih mescih pa ze zaudarjajo. Pa tut hudo udobni so.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
hysterical-1.gif
ste smesni s temi geox, kot cefurji z nike. saj ce je cevelj z naravnim usnjem, tudi podloga, potem nima kaj smrdet. vsak, celo podcenjeni gojzar.com, ki jih izdeluje en iz idrije ali pa peko, ce hocete.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
hysterical-1.gif
ste smesni s temi geox, kot cefurji z nike. saj ce je cevelj z naravnim usnjem, tudi podloga, potem nima kaj smrdet. vsak, celo podcenjeni gojzar.com, ki jih izdeluje en iz idrije ali pa peko, ce hocete.

Ni res. Če niso zračni se usmrdijo... Še posebej, če jih imaš na šihtu po 8-10 ur na nogah.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ni res, moji 20 let stari gojzarji so popolnoma usnjeni, pac 1cm usnja, pravega in sem v njih prezivel tudi 3dni snega brez snemanja dol (s prenocevanjem seveda, ker so trakci od derez primrznili na noge). Pred plezarijo so bili vedno namazani z lojem tako, da niso prepuscali niti zraka in se danes ne smrdijo ceprav dandanasnji uporabljam vecinoma "plastiko", tj. plasticne zimske gojzarje (zaradi specificnih derez)

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
@ ynos: jaz sem sicer nazadnje kupil v Mercator centru v LJ, sem pa ravno zadnji dve soboti gledal tudi v City Arkaden v Celovcu in Tori D'Europa v Trstu, pa tudi nekateri butiki v centru Trsta jih majo. Izbira in cene so primerljive (no v ljubljanski nisem bil že nekaj mesecev, čeprav se vsak dan peljem mimo), v Trstu so morda imeli tudi kak model več. Malce jim zamerim le to, da imajo skoraj samo črne in temno rjave (coffee) modele. Kar nato nekako izključi možnost nositi svetlejše cunje.
Moj model: Geox Compass.
cool-1.gif

@ggg: jaz sem čefur, imam geox čevlje in trenutno prav nobenih najkic. Blows your mind?
Zakaj Geox pred "Pekom"? Geox ima ne samo membrano, ki neverjetno zrači noge, ampak tudi tako super duper gumo v podplatu, ki je hkrati izredno upogljiva in trpežna. Kar loči čevelj od cokla...
Pa še poceni so
cheer.gif
80€. (najcenejši geox, kolikor vem).

Naslednji teden grem še malo v Mercator gledat, če majo kej od nove kolekcije, snake, monster al pa path. City so mi pa tut ful všeč, ker jih lahk nosiš tako na hlače na peglo, kot na kake bolj smart casual hlače. Ker mi v pisarni ni potrebno čepeti v obleki in kravati, za ta model nimam neke hude potrebe.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Imam ortopedske vložke tako v supergah kot gojzarjih in so iz materiala, ki ne vpije nobenih vonjav ali vlage, posledično mi tudi superge ne smrdijo več.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
pa saj fliknem, ampak kot je napisal nekdo zgoraj, dvakrat obuješ pa je spet isto.
ko enkrat zasmrdijo, je konec.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Dobijo se eni vložki, ki imajo mikrokapsule z dišavo not. Kako se jim reče, ne vem, lahko pa vprašaš v PinStep iz Tržiča (tm jih delajo).

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
ksz ...

A niso ti spreji butasti? Isto kot špricanje/mazanje deodoranta na smrdljivo pazduho. Pogojno deluje stvar, če copate prej opereš v pralnem stroju, vendar zakaj bi jih potem še naknadno šprical?
wink-1.gif

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
smrijo bakterije noter. Spitaderm ali kak alkohol našpricaj in malo zdrgni, da uničiš bakterije.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Vzameš vrečo za smeti, noter vržeš smrdljive superge in vatko namočeno v formaldehid (po domače formalin; pazi, ker je zelo strupen - vse delaj zunaj) in zavežeš. Pustiš čez noč in zjutraj prezračiš obuvala. Edina metoda, ki sem jo preizkusil, da je stvar res nehala smrdet.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:

stardec, a misliš da se ne umivam? haloooo.
jaz čist ko sunce, odišavljen in vse, teniski pa smrdijo. in to mi ni kul. ne bom pa zdaj vsake pol leta novih kupoval.
Ne vem no, sem pač pomislu... Mogoče si pa kakšen pasji drek pohodu? Glej kot hodiš!