@ ynos: jaz sem sicer nazadnje kupil v Mercator centru v LJ, sem pa ravno zadnji dve soboti gledal tudi v City Arkaden v Celovcu in Tori D'Europa v Trstu, pa tudi nekateri butiki v centru Trsta jih majo. Izbira in cene so primerljive (no v ljubljanski nisem bil že nekaj mesecev, čeprav se vsak dan peljem mimo), v Trstu so morda imeli tudi kak model več. Malce jim zamerim le to, da imajo skoraj samo črne in temno rjave (coffee) modele. Kar nato nekako izključi možnost nositi svetlejše cunje.
Moj model:
Geox Compass.
@ggg: jaz sem čefur, imam geox čevlje in trenutno prav nobenih najkic. Blows your mind?
Zakaj Geox pred "Pekom"? Geox ima ne samo membrano, ki neverjetno zrači noge, ampak tudi tako super duper gumo v podplatu, ki je hkrati izredno upogljiva in trpežna. Kar loči čevelj od cokla...
Pa še poceni so
80€. (najcenejši geox, kolikor vem).
Naslednji teden grem še malo v Mercator gledat, če majo kej od nove kolekcije, snake, monster al pa path. City so mi pa tut ful všeč, ker jih lahk nosiš tako na hlače na peglo, kot na kake bolj smart casual hlače. Ker mi v pisarni ni potrebno čepeti v obleki in kravati, za ta model nimam neke hude potrebe.