smrdljive teniske

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
teniske za tek so zasmrdele. kako to spravit ven? samo skozi pralni stroj najbrž ne bo šlo.
a obstajajo kaka dezinfekcijska parfumirana sredstva, kakšen sprej, ki bi malo omilil vonje?
kako to rešujete?
lp

Ko začnejo smrdet, vržemo stran
wink-1.gif

Opereš, lepo dišijo, obuješ 2x in si na istem.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
hmm niti tekaski copati niso cudez. ko enkrat teces po dezju in so premoceni od zunaj in znotraj se vonja ne resis vec. resitev bi bile popolnoma usnjene superge, takih pa za tek ne delajo.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
kje kupiš ta padovis?

kaj pa tisti sprej, ki ga imajo v bowling centrih za bowling čevlje?
tisto je verjetno samo proti kakim glivicam, kaj?

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
1. redno pranje
2. kakšen dezodorant za športno obutev.
Primer:
KIWI_FreshForceMED.JPG

3. če nič več ne pomaga naredi eno staro finto:
Operi copate, posuši. V suhe vsuj vrečko VANILIJEVEGA sladkorja (ki ga uporabljamo drugače za pečenje) in pusti noter 1 dan. Nato vsuj ven in boš videl občutno razliko.

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
..nekaj čistega alkohola na kos vate in obrišeš od znotraj, po enem dnevu ko ves alkohol izhlapi so brez vonja...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz sem včasih uporabljal Scholl sprej za superge, ampak zdaj ga ne najdem več nikjer, so samo še spreji za noge, kar pa nikoli ni delovalo.

Tako da sem Kiwi fresh force začel malo uporabljat, saj drugega itak ni.

Imaš pa še možnost vložkov, ampak to sem uporabljal v navadnih čevljih, so eni iz plute in usnja, menjaš jih na nekaj časa ampak meni so kar pomagali, tudi noga se je precej bolje počutila v istem čevlju kot prej.

Sedaj pa bolj uporabljam Geox, ki mi še najbolje denejo...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A si morda pomislil, da bi si bolj redno in po potrebi noge umival?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
sej v čem je ubistvu fora, da noge smrdijo? men v navadnih zimskih čevljih nič ne smrdijo, pa jih imam že 2 leti, v supregah za košarko (usnje pa vse to) mi pa po 3 mesečni uporabi smrdijo! pa igram košarko 2x, 3x na teden po 3 urice, to ni skoraj nič, vglavnem dost majn so v uporabi kot pa zimski čevlji!

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sej v čem je ubistvu fora, da noge smrdijo? men v navadnih zimskih čevljih nič ne smrdijo, pa jih imam že 2 leti, v supregah za košarko (usnje pa vse to) mi pa po 3 mesečni uporabi smrdijo! pa igram košarko 2x, 3x na teden po 3 urice, to ni skoraj nič, vglavnem dost majn so v uporabi kot pa zimski čevlji!

Ko hodiš je to za telo dosti manjša telesna aktivnost, kot če tečeš. Zato se v tekaških copatih noga več poti...če se pot vsake toliko časa ne umiva (četudi si noge umiješ 10x na dan) se počasi copati usmrdijo.
Tega ne ve nihče drug, kot tisti, ki se več ukvarjajo s športom
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
jah no, mogoče je res to ja...

torej, rešitev je z alkoholom (a lahko razredčilo) premazat notranjost?

Nazadnje urejeno: