Smoothie maker

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Mi imamo doma tole, funkcija je ista "sve su ostalo nijanse"
smile-1.gif
klik

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
ne kupuj...Preplačaš kljub popustu verjemi.

Moja kupila to BREZ popusta že na začetku ko še ni bil tako "popularen". Preveč napolnila, prijel vakum in sem zlomil en zob na plastiki med odpiranje. Ampak dobro, to je bila njena napaka. Tisto stvar s sekundnim zalepil in stvar funkcionira naprej.

Pred parimi tedni hotela kupiti še enega, da bi ga imela pri meni. Pa ravno takrat ni bilo "akcije" na nobenem kuponkotu. Sem ji svetoval naj gre v merkur in kupi nekaj podobnega.

Kupila nek Philipsov mini mešalnik (za max 3dl), dala okoli 30€, stvar zmelje v popolno tekočino. Tale topshop varjanta je bolj tko tko.
Tudi sam sem bil presenečen kako lepo zmelje led + gozdne sadeže itd.

Ta stvar zgoraj je uporabna, vendar ni pretirano kvalitetna, tudi zmelje na malo "večje" kose. Ne priporočam. Pojdi v kakšno trgovino z belo tehniko in si tam izberi alternativo, ti ne bo žal.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če se uporablja samo za sadje, potem je vrjetno vredu, ker ima samo 300W motor.
Imam že drugi blender, oba imata po 600W, pa bi včasih imel še več. Vrjetno blendetc and co. nimajo zastonj po 1000W+
Sedaj imam nutribullet in sem zelo zadovoljen. Vbitvu je nekak to to, kar sem si želel in me je pri navadnem blenderju motlo.

Če še vedno vztrajaš pri smuti mejkerju, potem bi jst raje vzel kenwooda. Je le mal več možnoti, da bo dlje delal, pa full manj prostora zasede. Pa zelo veliko je ponaredkov pri smutimejkerju.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
Bom vzel kr Kenwooda. A je dovolj močan, da lahko daš zraven še kakšno kocko ledu?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
poglej na yt ali pa počak guardya, da se javi:))
vrjetno bo več filmčkov od smutimejkerja

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.665
113
A ni tole malo zoprno čistit? Sem pred leti kupil blender z namenom delati razne namaze in napitke in je v kratkem vsem dopizdilo čiščenje.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.515
1.108
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Bom vzel kr Kenwooda. A je dovolj močan, da lahko daš zraven še kakšno kocko ledu?

No, zamrznjeno sadje iz hoferja/lidla pa potem pri meni na -20 zmelje ko keks... direktno ledu še nism probal, ampak menim da nebi smelo bit problema...