Hja...lej, pri tebi je tudi to, da gre za mansardo, tako da...mogoče talno gretje le ni tako strupeno nujno, ker spodaj bojo prostori sigurno ogrevani torej bojo tvoja tla imela cca. 22 do 23 stopinj in če šutneš po tleh les je to že lahko to.
Da me ne boš slučjano preklinjal, ko se boš lotil štemanja
Jaz sem imel 3 x 60 kvadratov..s tem, da sem v pritličju celotno pritličje poglabljal za 30 cm (zaradi izolacije), tako da je samo pritličje naneslo 28 kubikov. II. nadstropje sem zvozil estrih z avtom na vikend (nasipal cesto), I. štuk pa je bilo cca. 10 kubikov (še par sten in ostala roba od štemarij).
Glede odvoza ni problema...če si na območju Lj. ti bom dal cifro od možakarja..pride s tovornjakom, gor bagerček...naloži, odpelje...v pol ure vsega konec (8 kubikov bo cca. 200 EUR). Važno je, da imaš okoli objekta prostor za odlaganje, da ko delaš, lahko kam spravljaš vso to robo.
Časovno pa težko rečem...s pametno štemarico gre štemanje estriha precej hitro..največji problem je križ. Ajdi....3 dni da ga spraviš na dvorišče - bolj bo pomembno, da naumiš transport estriha na plano...jaz sem ga naje..v II. štuku..ajmarji in nosit, pritličje je bila karjola, I. štuk pa...sipanje prek balkona.