Citat:
Uporabnik dekca pravi:
ko sva ga najprej čist podrla.
pa si potem še ti kaj podrl
nudlc tudi zame ne bibil ravnonajboljša opcija
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
ko sva ga najprej čist podrla.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Po večurnem popivanju s prijateljico se nama je zaluštal še sex. Odkolovratila sva do njenega stanovanja in hop, stvar je stekla. Sicer malo težje, ker sem precej popil, pa tudi malo slabo mi je že bilo, saj sem precej mešal pijačo, ampak vendarle! Proti koncu, na vrhuncu užitkov, sem jo ves zasopel vprašal: Ljubica, lahko po tebi? Jaaaaaaaaaaa, je dahnila, tik preden sem odprl usta in bruhuhu.............po njej!
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
V bistvu sva ga čist podrla med "podiranjem"
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
no, tale sicer ni, da dol padeš od smeha, pa vseeno...
Citat:
Uporabnik Batate pravi:
Torej pri nas doma na kmetiji ko sn bil še bolj mladi pa sn še tam živel, smo doma meli krave, katere se pasejo. Pa sn mel eno tako navado, da sn šel na travnik, ponavadi popoldan, pa si malo detelje v rit napikal in šel na pašnik, se vlego na trebuh in počakal na kravo da mi je pomulila deteljo iz riti. Joj, kak je to pasalo ko me s hrapavim jezikom po riti, pa kaj si nor. Pa nisn zaj kaki ritopik, takrat namreč sploh še vedli nismo kaj to je, pač malo smo samo eksperimentirali.
Oprosti, ampak čisto nič ne razumem. Ne jezika, ne zgodbe, ne poante. A se da tole v normalnem slovenskem jeziku napisat, prosim.Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Pri bivši doma. Bil sem že čist za tamladga sam pol se je mal skur.al vse skup....Midva zvečer akcija na muč in ker mi je bilo preveč lepo sem kondom zabrisal tm nekam blis.Zjutraj naju pa pride zbudit tašča in kr govori in naklada in neki menca. Pol pa vik in krik, da jo je cela ulica slišala. Vseen pa ni zamerla.