Smešne (!) nanizanke

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
Zdravo!

Iščem kakšno nanizanko v stilu Prijateljev, Joeya, Družinskega bojišča (to, kar je sedaj na Kanalu A)...
Moja najstnica, Oh ta sedemdeseta in kar je bilo zadnje čase na Kanalu A (popoldne) sem že gledal.

Pogoj je da je smešno.

lp, n

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Ne morem mimo klasik; Seinfeld in Fresh Prince
cheer.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik frenki pravi:
Zdravo!
Iščem kakšno nanizanko v stilu Prijateljev, Joeya, Družinskega bojišča (to, kar je sedaj na Kanalu A)...
Moja najstnica, Oh ta sedemdeseta in kar je bilo zadnje čase na Kanalu A (popoldne) sem že gledal.

Smešne (!)
bonk.gif

Zgleda imamo različne poglede na kaj je smešno in kaj ne.

Meni je recimo hudo smešna Office (ravno pogledal prvo sezono), čeprav je humor brutalen in ne špara nikogar.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Kva pa mogoče My Name Is Earl?
grin1.gif

Nekaterim je zelo všeč, meni ni. Sem pogledal prve tri dele prve sezone, pa mi je zasedba zoprna.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
fina gospa
bedaki in konji
earl je men ql, tud igralci so mi vsi dobri!
raymond pa seinfield sta mi najboljša!!!

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Men pa sajnfeld ni jasn...

WTF je pa tle smešnga razn Krejmer enkrat na 15min.
confused-1.gif
Sicer jih nisem velik gledal...kar sem pač ujel ampak nasmejal se pa nisem nikoli....grozno.

Tudi mash je primer WTF zame...

Dobre:

- Arrested development
- Blackadder
- Joey (tk tk)
- Frasier
- ....

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Če so ti všeč Friends, ti priporočam Coupling - dokaj podobno (trije moški liki, trije ženski - pogosto se zapletajo med sabo), le veliko boljši humor (za moj okus). Vsem znana tematika, odlični dialogi, zelo inovativne tehnike snemanja in ironične situacije, da dol padeš. Ne morem prehvalit, res.

Na primer - razplet.

Edit: spremenil v linke, embedanih ni pokazalo.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
ja no, jest pa ne razumem kako ti je lahko joey smešen, istočasno pa fraiser? k sta čist drug nivo humorja. Joey je kr neki, predvidljiv, vsako foro smo videli že 10x v drugih nadaljevankah. tip igra butla iz sebe in to je to... to je men čist brez veze!

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Pogojno joey....kdaj je fino če so čist BZ, podobno The Big Bang Theory.

Razumem vse po spisku, tudi dialekti in najbolj zahteven angleški (odličen) humor mi ne dela težav...fore sajnfelda pa...NE.