Službeno vozilo za trgovskega potnika

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.624
113
še v SLO - ampak komaj
jezen.gif

Pa koji k... Dokker - išče se vozilo za trgovskega potnika* in NE za dostavljalca ali za serviserja.

Pa da ne bo nesporazuma - nimam nič proti Dacijam - celo na naši firmi sem "potrdil" Dacijo Dokker za servisno vozilo - ampak to definitvno ni avto za trgovskega potnika.

@softi - glede na to, da je naslov, da se išče vozilo in ne avto, se celo strinjam z meganom
tongue-1.gif

* za vse, ki ne veste kdo ali kaj je trgovski potnik. To so tisti (ali tiste) lepo oblečeni, s prikupnim nasmehom, ki ti obljubljajo, da je njihov proizvod najboljši in seveda najcenješi glede na to kar ponuja, in da bo v primeru, da je to toaster, le-ta še ob toastanju naredil kavo, pomil posodo in posesal ali zlikal cunje (pač glede na izvedbo) - stalo bo pa ne več kot neka siča z vsaj tremi ciframi pred vejico.
grims-1.gif

Dostavljalci so pa tisti, ki se jim vedno mudi - in to predvsem, ker so pripeljali tisto kar so vam oni prejšnji prodali.
Kdo ali kaj so pa serviserji pa je najboljše, da vprašate @exHair.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
in kaj je narobe z meganom N1? avto je civilni, ni kišta ala berlingo, kjer se pričakuje smeti v prtljažniku.

tp je najbližje civilnemu osebnemu N1.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.624
113
še v SLO - ampak komaj
Od kdaj je kakšen Renault že bil avto? Vozilo ja - kaj več pa tudi ne.
tongue-1.gif

Upam, da ti sarcasem dect ni šel po gobe?

Pa saj sem sam že napisal nekaj postov višje - N1 iz skupine Octavia, Megane itd (nekega hudega izbora itak ni - omejitev predelave v N1).
Osebno bi rajši imel Šaudija - je pa dražji, pa roko na srce Megan ni neroden.

V vsakem primeru bo, v primerjavi s kakšnim mini dostavnikom ala Dokker, potnik po pol leta še lahko dokaj normalno hodil, pa tudi ne bo dajal preveč šalabajzerskega vtisa, ko se bo h kakšni stranki pripeljal. Kaj se bo zgodilo, ko bo odprl usta je pa že druga tema.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.486
113
Da ne govorimo o tem, da tele Dacije, na katere ima veliko nabavnikov zadnja leta fetiš, za najnižjo ceno še ogledal na štrom nimajo. Ko začneš dodajat opremo si hitro blizu cene nečesa solidnega, kot je zgoraj omenjeno. Ko se zmeniš še za operativni lizing, je pa sploh OK.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Jaz sem imel na firmo najprej fiat punto 1,3 jtd, zdaj pa ford fiesta 1,4 tdci. Oba samo z dvema sedežema spredaj. Meni se super obnese, ravno tako zložim notri celo paleto robe, če je potreba. Je bil pa vseeno fiat boljši...

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
kalbo, tebe je pa ta dacia v dno srca prizadela.
smile-1.gif
ogledala na štrom so prilično irelevantna, če ga vozi samo eden.

to kar jaka6 omenja je tudi super možnost.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Ogledala na strom so dobra predvsem za servise in zavarovalnice. Vsaj osebno jih ne nastavljam. Nekajkrat sem jih spustil proti tlom da sem videl gume, ostalo pa cakam da crkne, da bo popravilo stalo pol vrednosti avta.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.486
113
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
kalbo, tebe je pa ta dacia v dno srca prizadela.
smile-1.gif
ogledala na štrom so prilično irelevantna, če ga vozi samo eden.

to kar jaka6 omenja je tudi super možnost.

Avto nas uporablja kar nekaj, tako da je treba vsakič plezat čez sovoznikov sedež. Da ne govorim o tem, da ko rikvercaš po kakem brezpotju je fajn obrnit ogledala proti gumam. Zelo relevantno in ja, neumnosti me vedno zadanejo, niti ne v srce, ampak v živce. pa kaj maš ti s to Dacio, jih prodajaš?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.586
9.813
113
40
MB
e kak fajn, glih mam vprašanje ki se navezuje na to, a obstaja kak software al pa celo mobilni app, da si recimo 5 ljudi lažje organizira služben avto, urnik v bistvu no, al gdocs pa srečno
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
oitlook oz exchange?
panhteon?
mislim..10000000 opcij je..kaj je izhodišče

edit
skor bi pozabil na sharpoint..pa par sem jih anredil

Nazadnje urejeno:

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
mene ta električno nastavljiva ogledala ne motijo. Bolje je, ker se pozimi odledenijo. Drugače ja za 15. k megane N1. za klasično osebno vozilo pa tudi kak C4 hdi ni slaba izbira.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Pri nas imam v Outlooku oziroma na Exchangeu, podobno kot za sejne sobe in ostalo, kar je treba rezervirat za določen čas.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.486
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
e kak fajn, glih mam vprašanje ki se navezuje na to, a obstaja kak software al pa celo mobilni app, da si recimo 5 ljudi lažje organizira služben avto, urnik v bistvu no, al gdocs pa srečno
smile-1.gif
Mi mamo v Outlooku narejen koledar. kako je narejen me ne vprašat, ga je nardila tajnica.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.586
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik softi pravi:
oitlook oz exchange?
panhteon?
mislim..10000000 opcij je..kaj je izhodišče

edit
skor bi pozabil na sharpoint..pa par sem jih anredil

uf, v pantheon se ne bi spuščal, so že problemi s prejemi in ostalim za nardit.

nismo na outlooku, zgleda bo google calendar še naprej
smile-1.gif