Našisti ste še vedno kle.eh ja... to stalno poslusamo, pa smo se zmer kle.
Našisti imajo od režima koristi in so isti kot fašisti, komunisti in nacisti.
Našisti ste še vedno kle.eh ja... to stalno poslusamo, pa smo se zmer kle.
Našisti ste še vedno kle.
Našisti imajo od režima koristi in so isti kot fašisti, komunisti in nacisti.
Zakaj pa potem pišeš, da si se rešil sodstva? Jaz z njim nimam nobenega problema.Nihče ni spizdil, pokončno sem odšel, nikomur nič dolžen in nič pocuzal od države kot pijavka za razliko od nekaterih.
Živim od svojega dela in ne jemljem drugim, da bi mi bilo lepo.
Upam, da si dojel.
Če si pa Naš - našist, fašist, komunist, nacist!Zakaj pa potem pišeš, da si se rešil sodstva? Jaz z njim nimam nobenega problema.
Našist, fašist, komunist, nacist!blah blah blah....
zeeeeehhh....
jebo vas nasisti, fasisti, komunisti in nacisti. aja, pa jansisti tud.
prevec paranoje skodi zdravju. predvsem mentalnemu.
Tudi, če bi bil vaš, sicer ne vem, kaj to pomeni, s sodstvom ne bi imel nobenega problema, ker ga nimam za kaj imeti. Ti se pa preseli v Graz, boš imel vsaj komunistično županjo. Potem boš pa lahko poročal o tamkajšnjem sodstvu.Če si pa Naš - našist, fašist, komunist, nacist!
Seveda nimaš problema, če si pa našist!Tudi, če bi bil vaš, sicer ne vem, kaj to pomeni, s sodstvom ne bi imel nobenega problema, ker ga nimam za kaj imeti. Ti se pa preseli v Graz, boš imel vsaj komunistično županjo. Potem boš pa lahko poročal o tamkajšnjem sodstvu.
Kaj pi.z.dakaš zdaj ko si stisnu rep med noge. Zdaj jodlarjem najedej.Seveda nimaš problema, če si pa našist!
Zanimivo, nihče ni zanikal da je našist. Našist, komunist, fašist, nacist, vse je ist!Kaj pi.z.dakaš zdaj ko si stisnu rep med noge. Zdaj jodlarjem najedej.
Saj si nas poetiketiral da smo vsi isti... Kaj bi zdaj rad? Pa ne mi zdaj o za koga smo se borili...Zanimivo, nihče ni zanikal da je našist. Našist, komunist, fašist, nacist, vse je ist!
Včasih se je dobro taktično umaknit in se vrnit močnejši.
Žalosto, kaj ste nam naredili iz Slovenije, za katero smo se borili, pa vam ni bila nikdar intimna opcija.
Našisti, saj se boste požrli med seboj. Tej državi sem plačal več davka kot si ga ti sposoben posisat.Saj si nas poetiketiral da smo vsi isti... Kaj bi zdaj rad? Pa ne mi zdaj o za koga smo se borili...
Dobro je, da se pacienti kot si ti, odselite, nihče ne bo jokal za vami.
Ne, sem se taktično umaknil, da se našisti med sabo pokoljete.Očitno tebi ni bila, če si pokončno spizdil.
Vprašanje je, zakaj si plačal več davka kot jst? Ker si nesposoben? Neveden? Lažnivec? Aja, država te je okoli prinesla... Seveda so za tvoje probleme krivi drugi, fašisti, janšisti, našisti, pederisti... No, a državljanstvo si že zamenjal?Našisti, saj se boste požrli med seboj. Tej državi sem plačal več davka kot si ga ti sposoben posisat.
Ne, ker delam za razliko od tebe, ki cuzaš naš denar. Kapiraš? Našisti so moj problem. Pojdi kolesarit.Vprašanje je, zakaj si plačal več davka kot jst? Ker si nesposoben? Neveden? Lažnivec? Aja, država te je okoli prinesla... Seveda so za tvoje probleme krivi drugi, fašisti, janšisti, našisti, pederisti... No, a državljanstvo si že zamenjal?
Zakaj bi se klali, če smo ostali samo naši?Ne, sem se taktično umaknil, da se našisti med sabo pokoljete.
Res je dobro da se po glavi tolčeš. Denarja vam bo zmanjkalo.Zakaj bi se klali, če smo ostali samo naši?
Kakšen tvoj denar? Dej mucek, odloči se že kaj hočeš v lajfu. Spi.z.dil si da se ne rabiš ukvarjat z nami.Ne, ker delam za razliko od tebe, ki cuzaš naš denar. Kapiraš? Našisti so moj problem. Pojdi kolesarit.
Aja, pa nikoli nisem giljufal in plačal vse kar sem moral za razliko on našistov, ki ne rabijo!
Agrumi crknili boste med plesom.Kakšen tvoj denar? Dej mucek, odloči se že kaj hočeš v lajfu. Spi.z.dil si da se ne rabiš ukvarjat z nami.
Pa še nekaj mucek, jst delam, plačujem davke, zato me tvoji očitki ne bolijo, pravzaprav me nasmejijo. Kolesarim pa za svoje zdravje. Kapiraš?