kere to misliš?Očitno službe vedo kar mi (še) ne...
pa kaj še, bmk za naborništvo, še v policijo mi niso pustli, ko meje neki zanimala, itak me zdej absolutno ne več.Večina držav v soseščini razmišlja o vzpostavitvi nabornistva....oz da bi začeli uriti TO enote....
Glede na to da je v Ukrajini vojna.....in da ru§§i stalno nekaj rovarijo...
1+1....
Mobilizacija se požvižga na nekogaršnje bolečine.pa kaj še, bmk za naborništvo, še v policijo mi niso pustli, ko meje neki zanimala, itak me zdej absolutno ne več.
Jaz sem se pripravljen boriti z ramo ob rami z Natašo pa Tanjo. Tut Tina lahko pride s fantom pa bomo “odkruzali” v borbo. Brez njih bom pa doma ostal in suhe žemlje ribal.update
baje, da se bo začela neka reorganizacija vojske na način neke prejšnje teritoralne obrambe.kaj je to ne vem..kličejo rezerviste, najprej bivše oficirje, častnke -rezerviste keptene ipd, da popolnejo opremo, streljačina, zdej po regijah kao..če je kdo rezerva naj pričakuje pismo od države..jeba bo.
Vsi našteti gredo v borbo tudi lahko brez tebe.Jaz sem se pripravljen boriti z ramo ob rami z Natašo pa Tanjo. Tut Tina lahko pride s fantom pa bomo “odkruzali” v borbo. Brez njih bom pa doma ostal in suhe žemlje ribal.
ti se se pripravljen ja...problem je, ker se oni niso pripravljeni kot se tudi "šefi" 30 let nazaj niso bili glih pripravljeni boriti...al so se skrival al pa so spokal skozi tunel. kanon futr smo pa itak vsi.Jaz sem se pripravljen boriti z ramo ob rami z Natašo pa Tanjo. Tut Tina lahko pride s fantom pa bomo “odkruzali” v borbo. Brez njih bom pa doma ostal in suhe žemlje ribal.
no ja, hrvati bojo mel mesec ali dva. to je glih komej za to, da se roza mularija nauči postiljat posteljo na kocko, hehehehe. kaj šele na to, da bojo znali rokovati z kompleksno opremo. streljati itak zna vsak "majmun", pokažeš kam na strelja in to je to. pa pokažeš mu, kako menjat strelivo. ker v igrcah in filmih to premalo pokažejo.Večina držav v soseščini razmišlja o vzpostavitvi nabornistva....oz da bi začeli uriti TO enote....
Glede na to da je v Ukrajini vojna.....in da ru§§i stalno nekaj rovarijo...
1+1....
Namesto teritorialne obrambe bodo sedaj prostorske sile. In omenjajo Švico, tako da bo Šarec očitno upošteval Janšin nasvet "Vrag je vzel šalo. Oborožite se. Legalno."update
baje, da se bo začela neka reorganizacija vojske na način neke prejšnje teritoralne obrambe.kaj je to ne vem..kličejo rezerviste, najprej bivše oficirje, častnke -rezerviste keptene ipd, da popolnejo opremo, streljačina, zdej po regijah kao..če je kdo rezerva naj pričakuje pismo od države..jeba bo.