In NE daje denarja v zdravstvo. Ker vojsko nujno rabi v trenutni situaciji, zdravstva pa ne potrebuje več.
Koliko torej pride letno vzdrževanje političnih delavcev na RTV SLO?in ta denar je razdeljen na 6 let...kar pride letno kot vzdrževanje političnih delavcev na RTV SLO. Desetina milijarde letno.
Kwa misliš da ti bo Abramsa narisal? Saj to tudi otroci vejo, da je zanič.
rtv prispevek znese čez 92 milijonov letno.Koliko torej pride letno vzdrževanje političnih delavcev na RTV SLO?
Obstajajo kaki podatki o tem? Recimo 73,057 mio za stroške dela (kar je malo več kot pol, kot za nujno potrebne oklepnike)
Peljejo te lahko na lafeti priklopljeni za rešilca.Vojska nujno rabi par helikopterjev za prevoz okuženih s covid.
Sicer pa ne vem, kaj z rešilcem te lahko peljejo, če si pozitiven? Ker tisto še dlje časa traja, da se vozilo razkuži.
Koliko šele pokradejo v državah, ki dajo za zdravstvo precej večji delež BDP kot mi.Tistie stranke, ki so zdaj proti investiciji v obrambo, ker to rabimo za zdravstvo, so bili 30 let na oblasti. Niso dali ne v obrambo in ne v zdravstvo. Koliko DSO-ke so naredili? Nič? Koliko so se skrajšale čakalne dobe? Nič. Podaljšale so se.
Kolikor vem, se ne kupuje tankov, kot želi Mesečnik prikazati. V obrambo gre 1% proračuna, ker je O.K., ker se 30 let ni vlagalo v obrambo. Pa ne gre samo za obrambo, gre tudi za pomoč ob naravnih nesrečah, ipd. Je pa res, da bi končno že morali zaračunavati helikoptorsko reševanje raznih Čehov, ki hodijo v japankah na Triglav.
Zdravstvo pa, denarja je dovolj. Treba je samo nehati krasti, prokleta banda lopovska. Pa malo bolj naj se začnejo gospodarno obnašati, pa bo.
Vsak mesec plačam od bruto 2 plači skoraj 2.000€ prispevka za zdravstvo. Grem zadnjič k zobarju na pregled, na katerega sem seveda čakal pol leta in potem doplačam 20€ za belo plombo.
Koliko šele pokradejo v državah, ki dajo za zdravstvo precej večji delež BDP kot mi.
Poglej priponko 38736