Slovenska policija kupuje 387 avtomobilov za 10mio

matej_

Guru
25. okt 2007
2.123
655
113
kakih motoristov? nikjer nisem pisal o motoristih.

srečal sem ga na uvozu ac ko se je mračilo in ko sem zapeljal na uvoz so zasvetile tiste rumene črte. dosti bolj je bil opazen črtast kot pred njim avto brez črt.

verjetno na vse oz. na večino vplivajo s svojo prisotnostjo saj avtomatsko ali zmanjšaš hitrost ali pa vsaj pogledaš dejansko koliko se pelješ in posledično zmanjšaš ali vzdržuješ hitrost katera je predpisana na tistem odseku.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Za mejo cuvat...pa migrante

Kaj pa redna polis na ulicah?

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
Iz objave 3DIM na FB je razvidno, da bo še nekaj vozil.

Citat:
Policija ima nova vozila. Predali smo jih že 25 (te so prvi, ki vam jih lahko pokažemo, ker ostali so civilni).
25 done, 253 more to go!

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Me veseli, da policija z nakupom podpira slovensko gospodarstvo. saj je sigurno kakšen vijak narejen v Sloveniji. In tako številnim našim delavcem zagotavlja delovna mesta.
evil.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.736
113
Se strinjam s tabo, bi bilo bolje ce bi ozivili kaksne stare TAMice v proizvodnjo, ne?
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik krko pravi:
ksz

vir: 3DIM

Nove Toyote

Tole bo bolj verjetno zamenjava za touarege ki so del PPE in so sicer na voljo splosnim postajam.

Tourage so že tako dotrajani? ni se mi zdelo, da bi jih veliko videval na cesti.

Sicer pa me bolj skrbi javni razpis za nabavo vozil, sploh za motorna kolesa, ki je bil povsem prirejen za točno določeno znamko in model, pač klasika pri nas
priden.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
tuarege je treba ven, ker so dotrajani

zamenjali jih bojo lepo ohranjene astre g in megani prve generacije. za šefe pa kak golf IV.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik krko pravi:
467716-post_slo.gif

Najbrž bi za ceno ene Toyote dobili 2, 3 Dusterje

4-5 dusterjev bi dobil za ceno enega LC. Vem, da dusterje na veliko uporabljajo ne samo romunska policija pac pa tudi angleska, francoska, italjanska, nemska, avstrijska. Najbrz tudi se kdo drug.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Se strinjam s tabo, bi bilo bolje ce bi ozivili kaksne stare TAMice v proizvodnjo, ne?
smile-1.gif

Kaj bi jim pa ti našega ponudil?
evil.gif

Kaj iz proizvodnje Pipi.ja?
grims-1.gif

Pri teh s slike obstoja verjetnost da jih bojo res uporabljali za namene, kot so bili kupljeni. Touarege si videl vse drugje (in v drugačnih opravah potnikov) kot na terenu (ker so jih omrežili verjetno zgolj za vzorec, da so dali novinarji mir).
Tudi pri the bi bilo zanimivo izvedeti koliko je blindiranih, koliko jih bo pa za šminko ta višjih (...raji pa še par let zgonjene gare).

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Enega Touarega sem letos redno videval v Bovcu ... gorska enota policije ... enkrat ga tudi srečal na Mangartskem sedlu.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik gufy pravi:
Mi smo Slovenija, mi imamo denar! Kakšen duster neki
Pa saj vsakdo ve, da so isisovci navajeni na toyote, ne moreš jim dati neke dusterje za pol, ko bodo naše obmejne policiste razorožili in jim pobrali vse od gat do avtomobilov.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.736
113
To je EU dnar verjetno, ne? Ampak primernost vozila je pa nikakva za moje pojme. LC z naso mejo nima nic skupnega.