Slovenska policija kupuje 387 avtomobilov za 10mio

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
ja, in policaji se konstantno streljajo z napadalci v neprebojcih... v holivudskih filmih...

zresni se

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16

Slovenska policija ne potrebuje več denarja, razen seveda če si želimo ustvariti policijsko državo z lačnimi državljani.

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
ja, in policaji se konstantno streljajo z napadalci v neprebojcih... v holivudskih filmih...

zresni se

Zakaj konstantno? Dovoj je en primer in še ta ne v Sloveniji.

Sicer pa je to odgovor iz vrst miličnikov in ni zrasel na mojem zeljniku.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.249
4.809
113
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
ja, in policaji se konstantno streljajo z napadalci v neprebojcih...
Dovoj je en primer in še ta ne v Sloveniji.
Prepozno bo, ko se bodo takšne stvari enkrat začele dogajati tudi v Sloveniji.

pa dobr, smo še daleč od Riota, ampak gotovo pa bi rabli boljšo opremo, bolj poenotit vozni park (Škoda Octavia 2, je odličen avto za policijo) posodobit uniforme, kar se pa orožja tiče so pa M70 ultimativno orožje...

dobr film za pogledat: Tropa de Elite

glih včeraj pogledal oba dela
evil.gif

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Kdor zagovarja zalaganje slovenske policije z denarjem, praktično zagovarja lakoto slovenskih državljanov in seveda to:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
miličniki so passe že ene četrt stoletja... zdej mamo policiste

sicer pa policija paše nekam tja, kjer so gasilci pa reševalci in podobno...

ne uničuje življenj ampak jih rešuje & ščiti

in policijsko orožje spada v naši zakonodaji pod prisilna sredstva, ni to namenjeno pobijanju kot vojaško orožje...

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
v sloveniji je zadnje cajte to zihr najbolj pogosta uporaba kalašnikov, maš čist prov

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Danes videl dacio duster pa rumeno polimano zraven modre, joj s takim voznim parkom policije delujemo kot najvecji revezi

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ce bi se kdaj vozil z dusterjem po nasih cestah, bi vedel zakaj jih kupujemo. Poleg Xantije in starega BXa najbolj udobno vozilo za nase kolovoze. Ko sem dve leti nazaj prisel iz Ukrajine, sem se pri nas spet pocutil kot tam.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Duster = varčevanje, Lahko pa kupimo 100 BMW X3 (z navgiacijo in sport paketom). Bo na cestah manj Romunov brez zimskih gum, manj pijančkov in manj brezglavih motoristov?!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Tako je- če recimo največja bolnica shaja z prastarimi agregati, se tudi lahko policija vozi z NOVIMI Dusterji.
rolleyes-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Danes videl dacio duster pa rumeno polimano zraven modre, joj s takim voznim parkom policije delujemo kot najvecji revezi

Tako je, ko ljudje ne vedo za kaj se gre... Različne znamke vozil so BREZPLAČNO posodile vozila, na katere so naslikali različne poslikave, na koncu pa bodo izbrali tisto poslikavo (ne vozilo!), ki se bo najbolje obneslo.

Sicer pa Dusterju ne manjka popolnoma nič, za delo na terenu je več kot dovolj (kot zamenjava raznih Terranotov, Land cruiserjev itd.).

www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9347116

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
aha ok potem mi je jasno. Pa ne gre se za bmwje ampak magar za renaulte ce jih proizvajamo pri nas.
Duster je pac grd ko pes pa tudi zakaj bi bil lahko tako dober kot nekateri pisete o njem, a zato ker kao zgleda terenec?

Sicer sem ga videl sred ljubljane

matej_

Guru
25. okt 2007
2.123
655
113
upam, da bojo čimprej polimali avte s to rumenpo barvo ker sedaj se te avte res opazi. kar je verjetno dosti boljše, da so opaženi (umirjanje prometa).

najlepš je polimana octavija, sledi pa megane.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Duster je pac grd ko pes pa tudi zakaj bi bil lahko tako dober kot nekateri pisete o njem, a zato ker kao zgleda terenec?

Ker tako pravijo vsi tisti, ki so ga testirali. Da namreč nudi največ za svoj denar in ravno nekaj takega potrebuje naš proračun.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
aha ok potem mi je jasno. Pa ne gre se za bmwje ampak magar za renaulte ce jih proizvajamo pri nas.

Sicer sem ga videl sred ljubljane

Dusterje imajo med drugim tudi vzdrzevalci elektro omrezja in mobilnih postaj. Zadnjic med tekom opazujem mozakarja omenjenega podjetja v sluzbenem dusterju kako je malce okleval pred kolovozom, ki je bil pokrit s skoraj pol metra plundre in blata sredi mocvirnatega travnika, vklopil lock pogon in se odpeljal kilometer naprej do postaje kot sosednji kmet s traktorjem. In nazaj. Z izjemo premetavanja in skakanja po luftu je zadevo odpeljal brez tezav. Usran do strehe. Ne verjames, ce ne vidis.
Kaj ti pomaga lep avto?