Slovenija:Italija

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Kek ni izgubil samo zadnje tekme proti italijanom, ravno v tem je problem. Od SPja naprej igra naša reprezentanca slabše kot bi morala. In vsako tekmo se dogaja isto kljub kritikam - isti sistem igre, forsiranje istih igralcev nonstop, dobri igralci v vzponu grejejo klopco, pozne menjave, slaba taktika....

S takim načinom si drugega kot graje ne zasluži. Pa preden začneš spet kaj nabijati naj povem da živimo v demokraciji in imamo pravico izražanja
evil.gif

LP

Pokovc

Pripravnik
22. mar 2011
233
1
16
Se strinjam, Koren, Novakovič bi morala sedeti, Dedič tudi ni kaj posebnega pokazal. Naši se bodo s tako igro težko uvrstili naprej, vseskozi tudi ne morejo imeti sreče.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Malo imam obcutek, da je Kek sit vsega.. po SP-ju, ko so ga novinarji sprasevali ali bo se nadaljeval ali ne, je nekaj cincal in meckal, na koncu se je pa le odlocil, da bo nadaljeval. Clovek dobi obcutek, da je repka backup plan. Lahko sem cisto falil s tem, samo tak obcutek sem dobil takrat.

Tako kot vsem, tudi meni ni jasno zakaj v sredini vsaj ne sproba naveze Iličiæ - Bačinoviæ, ki lepo funkcionira v Italiji. Na levem krilu tudi fali en malo bolj tehnicno prodoren igralec, samo ocitno ni neke pametne izbire.

Sicer je pa tako.. filozofirati in sestavljati taktiko na podlagi Football Managerja 2011 je lahko, nekaj drugega je pa realnost. Kek je s svojimi fanti veliko naredil za repko in spodobi se, da jim stojimo ob strani, ceprav nam "kavc poznavalcem" marsikaj ni jasno.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Malo imam obcutek, da je Kek sit vsega.. po SP-ju, ko so ga novinarji sprasevali ali bo se nadaljeval ali ne, je nekaj cincal in meckal, na koncu se je pa le odlocil, da bo nadaljeval. Clovek dobi obcutek, da je repka backup plan. Lahko sem cisto falil s tem, samo tak obcutek sem dobil takrat.

Tako kot vsem, tudi meni ni jasno zakaj v sredini vsaj ne sproba naveze Iličiæ - Bačinoviæ, ki lepo funkcionira v Italiji. Na levem krilu tudi fali en malo bolj tehnicno prodoren igralec, samo ocitno ni neke pametne izbire.

Sicer je pa tako.. filozofirati in sestavljati taktiko na podlagi Football Managerja 2011 je lahko, nekaj drugega je pa realnost. Kek je s svojimi fanti veliko naredil za repko in spodobi se, da jim stojimo ob strani, ceprav nam "kavc poznavalcem" marsikaj ni jasno.
467716-post_slo.gif

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Slovenija je igrala slabo. Dedič je nula, jaz osebno ga nebi niti na klopi držal, potem sta bila tukaj dost nezainteresirana tako Koren in Birsa ki bi morala odigrat glavno vlogo na sredini. Igra ni bila povezana in bila tako slaba da boljše da tekme ne bi bilo. Obramba je igrala zmedeno, Novakoviča ni blo videt ampak ne zato ker bi bil slab, ampak ker enostavno ni dobil uporabnih žog. Treba je tukaj narediti malo drugale pristopit, ne vem no, mamo Bačinoviča, Iliæa in nekaj drugih nogometašev, recimo Ljubljankiæa, ne vem no, če misli Kek tako nadaljevat, potem bo kmalu prišlo slovo. Mamo dobre igralce, samo treba je tudi pokazat na terenu...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Novakoviča ni blo videt ampak ne zato ker bi bil slab, ampak ker enostavno ni dobil uporabnih žog.

Dobil je cisto uporabno zogo in naredil bedarijo. kot je pri njem v navadi. Ce misli, da bo samo stal pred golom, drugi bodo pa nabijali zogo tocno tako, da se bo od njega odbijala v gol, ali pa da bo dobival proti Italiji po 10 takih priloznosti na tekmo, se moti. Imel je sanso ali dve in naredil ni nic.