SLOVENIJA IMA TALENT - Prenos v živo

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
jesus tti amestro pa ne znajo plesat...to sploh ni ples, pa akrobacije...neč od neč

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.100
1.273
113
42
Se strinjam. Plus to da je točka stara že par let.... Plus tega da ni bilo nič posebnega

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Se strinjam. Plus to da je točka stara že par let.... Plus tega da ni bilo nič posebnega

confused-1.gif

Meni so pa bli dobri
cheer.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:

confused-1.gif

Meni so pa bli dobri
cheer.gif

ka je blo pa dobr ?...par dedov je neki z rokicami mahala pa edn se je vmes šou "ribo".....legende....

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik Swich pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:

confused-1.gif

Meni so pa bli dobri
cheer.gif

ka je blo pa dobr ?...par dedov je neki z rokicami mahala pa edn se je vmes šou "ribo".....legende....

Za kritizirat je pa res vsak dober. Pa sumim, da za nič drugega.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Swich pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:

confused-1.gif

Meni so pa bli dobri
cheer.gif

Za kritizirat je pa res vsak dober. Pa sumim, da za nič drugega.
Gre za to, da so Maestro v plesnih krogih znana in uveljavljena skupina - in tudi to, da že nekaj let plešejo po istem kopitu - in če si dobro opazoval, si lahko veliko likov videl že tretjič - in to celo v enakem zaporedju.

Pa fantov s tem nikakor ne podcenjujem, treba je ogromno treninga itd. - samo postajajo enolični.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
A je kdo opazu kako je Maja, padla?
frown-1.gif

Ampak je prenesla in profesionalno odpela naprej...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Tudi jodlarka je vedno jodlala, kopalniška pevka vedno pela, super očka vedno igral na čustva.. valda da delajo, kar delajo najbolje. A si mislil, da bodo v finalu fantje hitrostno popravljali avte ?

Lahko se delaš zdolgočasenega, ker slučajno spremljaš plesno sceno, zame in za 99% ostalih Slovencev, so bili pa fantje nekaj novega in še dobri so.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Glasoval za Majo
smile-1.gif

Enkratno oddajo so naredili, čestitke POP TV
cheer.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Sploh ne vem v čem je fora teh talentov, meni bolj deluje kot neka Janezovizija, kot neke karaoke pa še kakšno plesanje in klovnijada.

Saj pa so že meli pop stars in kmetijo, garažo, vlkega fotra itd.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.603
1.134
113
Titograd
Lina? Hm, no ja, za tako malo punčko poje dobro in ima precej močan glas, ampak Vode mi je bolj šel v uho. Čeprav je Maja na podlagi vseh nastopov do zdaj moja favoritinja pa je nisem pričakoval v super finalu, kul
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: