slovenija, čigava si

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mislim, da smo v stanju, ki je slabšem od pi, riti, bolj se primerja sstanjem v glavah ameriških zvezdnikov, ki poleg vseh silikoskih in ne silikonskih, takih in drugačnih lepoticah prtiskajo tipe. torej v stanju popolne zablode, zmede, idiotizma, motronstva itd...

kaj me je razjezilo?
pada ta podalpski sneg, spuščam se po mojem ljubem hribčku in..info ekspres. ajde, ne bom dal gor narodnjakov, bom poslušal kako je stanje, ker bi danes načeloma moram malo po državi.
pa pravi teta
rezultati obdukcije psov bodo znani danes. predmet preiskave niso bili 'seksualni' pregledi s katerimi bi potrdili ali ovrgli spolno zlorabo psov, saj policija tega ni naročila.
policija se ne bo preselila v novo stavbo na litostrojski saj ta ni prestala varnostnega pregleda, ke rni opravila testa zaradi nevarnosti ob nesreči v sosednji plinarni.

SUPER ne, čuj ded.
1. ni bojazni, da se bo pse skurilo pred obdukcijo in se bo zabrisala sled zlorab. obdukcija se bo anredila, ampak sled zlorab ne predmet iskanja obdukcije.
2. sej ni treba mrtuga psa gledat v rit. nej pogledajo žiovega
3. kaj pa če bi pogledal dildota. če je na psu dildo sled, je na dildu pasja sled. ma da je nek kos koze, ovega onega.
4. ne, zaradi spostovanja do mrtvih, ne bomo poskušači ovreči govoric in podtikanj. bog ne daj, da bi zarad nespoštovanja dokazal govorilce
x. v stavbo se ne bomo preselili, ke rje nekdo javno linčal odločitev in ceno
v. preselilo se bo drugo ministrstvo, ke rpolicija nima keša. bo pa policija plačala ogromne penale, tisto ministrstvo bo pa iz iste vreče našlo denar za najemnino
y. ampak ker je nekdo tudi to spljuval, bomo zdej najdli nek 'varnostni ukrep'.

pri vsem tem se vprašam, kako to, da bosancev iz vegrada, ki pravijo 'vse je uredu gospa' noben ne pogleda po odprtinah in preveri kdaj so jedli, kaj so jedli in na čigavih plečih tovšakova gradi imperij, kdo je pa tih, ker se boji za jutri.

sistem v tej državi je tako izpirjen, tako koruptiven, organi so..gnili, rakavi..ampak ej, raja s emor akregat beli, rdeči. ne dojemate ne. ne dojemate, d aje vseen kdo. mojga soseda brani izpirjeni inspektor in sistem, pa en vem a je bel, rdeč, vem d aje pichka-. tega brani nekdo, lahko pahor, lahko aktarina, lahko pa spet sam en [censored], pa sistem.
sam ne..dejmo se drkat pa jebat v glavo. dejmo se kregat. a noben ne vidi, da teh 100 ljudi že maltene 20 let kroji usodo države., tako ali drugače. in ti isit ljudje so postavili sistem, sistem k je gnil do konca. in če je to njim ratalo, ratalo bit tako nemoralen, ne etičen, tako izpirjen, ki so izhajali iz trde roke starega, kaj bo šele z anslednjimi generacijami, ki nekih vrednot niso imeli.
očitno je dežela obsojen ana hlapčevanje, vsi po vrsti, od a do ž pa se delajo norca iz hlapcev in pobirajo davke, za patrie, falcone, vaje, nagrade, noben pa ni zmozen resit osnovnih vprašanj človeškega dostojanstva. zagotovit, d aje mrtvi bil ali ni bil apsjeljubec, pokazat s tem, da smo pravna, poštena država, ki daje kvaliteto življenja.
in pol men frendica, policjaka pravi. ja..slabo so plačani, znanja nimajo. seveda. dobro plačani se ne cenijo in se ovirajo, slaboo plačani pa delajo akr delajo.
na bruhanje mi gre..dežela.

aja, d ane pozabim.
popoldne pridem dam, pa vrzem uc na bwin, mogoce kak pokercek odspilam. no zdej tega ne bom mogel, ker obstaja sum, da bom utajil davek, zato so naredili internet cenzuro in gonjo. ker obstaja sum. za zlorabe psov obstaja sum,pa nben ni nič naredil.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
softi: A si ti mal "vremenski" ?
wink-1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.984
353
83
tam ko se terc po tori rola
Hja, če se tako otepajo dati ven rezultate, a so psi bili poonegavljeni ali ne... -pomeni samo eno. Da so bili. Kaj pa naj si pdrugega mislimo. Bolj me bega, a je bil še kdo drug prisoten tistega dne.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:dejmo se drkat pa jebat v glavo. dejmo se kregat. a noben ne vidi, da teh 100 ljudi že maltene 20 let kroji usodo države., tako ali drugače. in ti isit ljudje so postavili sistem, sistem k je gnil do konca. in če je to njim ratalo, ratalo bit tako nemoralen, ne etičen, tako izpirjen, ki so izhajali iz trde roke starega, kaj bo šele z anslednjimi generacijami, ki nekih vrednot niso imeli.
očitno je dežela obsojen ana hlapčevanje, vsi po vrsti, od a do ž pa se delajo norca iz hlapcev in pobirajo davke, za patrie, falcone, vaje, nagrade, noben pa ni zmozen resit osnovnih vprašanj človeškega dostojanstva. zagotovit, d aje mrtvi bil ali ni bil apsjeljubec, pokazat s tem, da smo pravna, poštena država, ki daje kvaliteto življenja.

Se podpišem pod tole. Jaz imam počasi dost vsegaskupej. Kdaj bomo rekli dost je? Zakaj smo pre-soft za tako reč?

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
Ti si morda alternick od megazvezde slovenskobosanske estrade diega men(en)deza?
pišeš že tak...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
evo zdaj maš po poročilih, so bili, so policaji naročili naj sledi mučenja preverijo

torej bili so zlorabljeni, in to hudo

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.998
10.750
113
kod Džej-Zija
Seveda. Golobič in druščina so si verjetno prav oddahnili, ker njim in Ultri nihče pod prste ne gleda. Pa verjetno za Jankoviæa velja enako.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Aha, pol je pa takle scenarij:

Živjo Sašo,
pse si dobu nazaj, zdej pa poskrb da bom mel 14 dni mer pred mediji, da bom tačas loh hlapcem kradu. Kako boš pa to naredu mi je pa čist vseen.

LP Gregor

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem tudi razmišljal, da je zadnje čase stanje v Sloveniji res v *****. Poslušaš dnevnik in se čudiš. Afera s psi in politiko, policist preprodaja ponarejene vinjete, pazniki zapora pretepli nekega občana, banke ščitijo gradbena podjetja in s tem držijo cene stanovanj na umetno visoki ravni, po drugi strani pa ta ista gradbena podjetja surovo izkoriščajo svoje delavce.... itd...itd..itd... Ni da ni. Res.

Čakam kaj bodo še omenili.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.053
5.658
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Seveda. Golobič in druščina so si verjetno prav oddahnili, ker njim in Ultri nihče pod prste ne gleda. Pa verjetno za Jankoviæa velja enako.

hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.053
5.658
113
@softi problem bo s5 isti........folku bo počl......ratu bo udar......unih 100 al pa 50, 25....ljudi na vrhu se bo skenslal......ampak s5 bo tist 1 k bo potegnu svojo množico za sabo naredu svojo novo elito.........šanse so s5 v najboljšem primeru 50/50

ampak najboljšega primera nisem videl že 26 let
smirk-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:

hysterical-1.gif

jaz nisem razumel imena, ki ga je rekel, in sem dejansko čakal, da pes prileti okrog avta, ali pa vsaj mali otrok

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Ze zdavnaj sem omenil, da bi rabili diktaturo. Nasim balkanskim glavam ne pomaga nic drugega.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:

hysterical-1.gif

jaz nisem razumel imena, ki ga je rekel, in sem dejansko čakal, da pes prileti okrog avta, ali pa vsaj mali otrok

ok, sem se tudi jaz zamislil nad stanjem duha in ušes, ko nisem in nisem videl psa. sam da sem si jest predstavljal enga zlatega prinašalca oz labradorca k maha z repom.