slovenija, čigava si

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik softi pravi:

sistem v tej državi je tako izpirjen, tako koruptiven, organi so..gnili, rakavi..ampak ej, raja s emor akregat beli, rdeči. ne dojemate ne. ne dojemate, d aje vseen kdo. mojga soseda brani izpirjeni inspektor in sistem, pa en vem a je bel, rdeč, vem d aje pichka-. tega brani nekdo, lahko pahor, lahko aktarina, lahko pa spet sam en [censored], pa sistem.

očitno je dežela obsojen ana hlapčevanje, vsi po vrsti, od a do ž pa se delajo norca iz hlapcev in pobirajo davke, za patrie, falcone, vaje, nagrade, noben pa ni zmozen resit osnovnih vprašanj človeškega dostojanstva. zagotovit, d aje mrtvi bil ali ni bil apsjeljubec, pokazat s tem, da smo pravna, poštena država, ki daje kvaliteto življenja.

zmaga.gif

To naše sranje je popolnoma v kurcu zaradi zadev, ki si jih navedel.

Od mene kar precej starejši ljudje govorijo, da bi rabili "poštenega Hitlerja", ki bi zadeve uredil.

Po mojem je to bilo mišljeno, da se odstrani nategune in prevarante, ter da pošteni in delovni ljudje pošteno zaživijo.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Od mene kar precej starejši ljudje govorijo, da bi rabili "poštenega Hitlerja", ki bi zadeve uredil.
a se ti pogosto zadrzujes v kaksnem domu za ljudi s posebnimi zahtevami
sprasujem se.gif

ce pa to slisis od tvojih starsev, starih strasev je pa tak
uf-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Pošteni hitler?

Ali ti to mogoče ne zveni "narobe"

e moj softi, tvoja hrbtenica je vedno bolj ukrivljena
spostujem, da stojis za svojimi naceli
ampak, da jih tako zlahka preobrnes in zagovarjas alter frenda je pa povsem brezhrbtenicno

pa brez zamere
pozdrav.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.053
5.658
113
Evrokrat gre se za to da res rabmo nekoga za kratek čas da se pojav na sceni....pojebe vse k majo prste v marmeladi in izgine iz scene ( da ne bi bil ko nek "Hitler" 5let na sceni). sam "pof" here I am........bum, bam, tresk, i zbogom
grin1.gif

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Cigava je ?
Mafijska !
Mafija pokradla 6 miliard € za izgradnjo kao avtocest....in naredili so nam ponarejene 2 pasovne obvoznice....obvoznica-skropucalo cez rebrnice zaprto 2x na teden in nato mafija za voznjo po teh ponarejenih dvopasovnih obvoznicah z omejitvijo 100 in celo 80, hoce pravo in ne ponarejeno 95€ sranje prilepljeno na sipo.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.878
107
63
štajerska
pa kaj bi ti še rad ?
imaš demokracijo
imaš stabilno valuto
lahko greš v večino evropskih držav brez potnega lista
imaš morje
imaš hribe
lahko hodiš v cerkev , molilnico - malo počakaj pa dobiš mošejo
vsaka vas ima svojo lokalno TV postajo
imaš lastno bajto
v trgovinah ni pomanjkanja
če se ti ne da delat, se zaposliš v državni upravi ali pa še lažje na občini

in ti se obremenjuješ s tem, če je nekdo poiebal psa ali pa če so psi njega, če je večina folka brez jajc ( o tem sem ti že pisal ), če so tu sami butci ( midva zraven spadava ) itd

pravi slovenci nimajo težav s tem da so hlapci. so tega navajeni. bili vsaj zadnjih 1000 let ( +- 100 let ) . se pustili iebat in se bodo še pustili dokler ne izumrejo

smiri žifce, spij eno ppifce ( če ti vera dopušča , če ne pa pokadi en joint ), pa idi sneg kidat
smile-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Oprosti, sam sem zelo strpen do vseh teh kozlarij, ampak zdej se mi pa meša. In verjemi, da bi se tebi tudi, če bi bil v tem času v Sloveniji. Škoda nas je, ker bi bili lahko zelo perspektivna država. Ampak dokler so take barabe na vrhu, smo samo za odtenek boljši od hitlerjeve nemčije. Ali pa celo slabši! Kje je razlika? Hitler je je*al na ven, teli pa je*ejo na noter. Hitler je pobijal, tukaj pa je folk pod pragom revščine, ki nima niti toliko $, da bi si lahko privoščil smrt, ker ga je strah da bodo vsi dolgovi, ki so se v tem času nabrali, prešli na potomce in ti ne bodo imeli niti za kruh in vodo.

Dokler si tam gor in imaš polno rit vsega nimaš kaj za moralizirat, kakšnega rabimo v naši preljubi državi. Pridi sem, začni prejemat naše plače, prenašat naše šefe, vsako leto plačevat kakšnega jurja več zaradi spremenjene zakonodaje (razna zavarovanja za s.p. itn)... Potem pa bomo vidli če boš še tako brez predlogov za spremembe kot si.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
ksz:

a je kdo razmišljal, da je to vseskupej ena zgodba, ktera bi zavedla javnost, uni zgrej pa ta čas veselo kradejo?

Da to počnejo, ne potrebujejo tako slaboumne afere. Kradejo že od osamosvojitve dalje, vsi povprek.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Jah taka je naša ljuba država in mi Pepčki, ki živimo v njej.

Večkrat sem tukaj videl napisano, da rabimo nekoga, da nas postavi na noge (kao Adolfa).
In to je ravno problem. Mi od vedno le čakamo na tega namišljenega človeka, ki bi na glas povedal kaj si vsi mislimo.
Ampak kdor čaka, ni nujno da tudi dočaka. Mi pač gledamo in si mislimo da pa je mogoče bil Janša pravi, pa nas je zaj*bal.
Pa je prišel Pahor, pa smo rekli, ta je pravi, pa nas je in še nas vedno zaj*bava, pa vsak naslednji bo enak, morda še hujši.
Ni ga človeka, ki nam bo pomagal, le mi sami si lahko, to pa ne bomo, ker Slovenci ne znamo stopiti skupaj. Še huje; fauš smo drug drugemu in za to niti nočemo skupaj stopiti, ker bi lahko imel sosed kaj več koristi od uspeha, kot pa mi.

Ja ja, tak smo mi slovenčki.

Faušija do amena.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
tukaj pa je folk pod pragom revščine,
"Slovenija se je uvrstila med osmerico držav Evropske unije z najmanjšim tveganjem revščine. V letu 2008 je bila namreč stopnja tveganja 12-odstotna."
Citat:
nima niti toliko $, da bi si lahko privoščil smrt, ker ga je strah da bodo vsi dolgovi, ki so se v tem času nabrali, prešli na potomce in ti ne bodo imeli niti za kruh in vodo
tega pri najboljsi volji ne razumem
17758-icon_confused.gif

torej smrt je dobrina, ki si privoscis? in ce nimas dovolj denarja pac ne umres
sprasujem se.gif

ne vem zakaj pravis, da imam polno rit vsega, mogoce dajem taksen obcutek, ker se ne pritozujem kar naprej

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
"Slovenija se je uvrstila med osmerico držav Evropske unije z najmanjšim tveganjem revščine. V letu 2008 je bila namreč stopnja tveganja 12-odstotna."

Kaj pa pravijo o tem podatki iz 2009? In kakšni bodo šele za 2010!

Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
tega pri najboljsi volji ne razumem
17758-icon_confused.gif

torej smrt je dobrina, ki si privoscis? in ce nimas dovolj denarja pac ne umres
sprasujem se.gif

ne vem zakaj pravis, da imam polno rit vsega, mogoce dajem taksen obcutek, ker se ne pritozujem kar naprej

Ne, s tem hočem reči to, da če imaš potomce, si smrti (samomora) enostavno ne moreš privoščit, če nimaš nekaj pod palcem oz si brez večjih finančnih obveznosti. Ker te obveznosti se prenesejo na potomce.

Če si od doma, ne moreš čutiti kaj se dogaja doma. In zato tud ne jaBraš! Jaz tudi ne jamram, kako mi gre slabo. Ampak se postavljam na stran hlapcev, ki so sicer pridni in marljivi, ampak so žal prepošteni ali pa premalo iznajdljivi. Jaz osebno imam srečo, da sem v IT, ki je po mojem menju ena izmed zadnjih panog, kjer je možno lepo zaslužit z marljivostjo in poštenostjo. Sicer bi bil tudi jaz med njimi.