Slovenia HA HA HA Late Show with David Letterman

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.150
16.390
113
pravzaprav so kar dobro zadeli neizobraženost američanov... se še spomnim tistega filmčka ko so naključni mimoidoči na zemljevidu kazali se mi zdi da francijo na območju avstralije itd.
grin1.gif

pa tisto ni bilo zrežirano
evil.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Jaz sem pa gledal posnetek ko so povprečni slovenceljni podobne bedastoče kazal na zemljevidu. Mislim da je bil link na izklopu. Pa da o izjav v stilu, da je London glavno mesto zda (oziroma nekaj v tem stilu) sploh ne omenjam.

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.150
16.390
113
loool, to pa moram najdt
grin1.gif

drgač pa itaq da so bebci povsod, sam procentualno gledano tukaj ameri še vedno zmagajo :p

p.s. v osnovni šoli sem imel sošolko, ki je na 3D zemljevidu iskala Triglav nekje južno, okoli Kolpe pa te scene
grin1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.177
493
83
Se zgodi, moj sošolec je tudi v 8. razredu (devetletke) ko je bil vprašan in je moral pokazati evropo vprašal ke je evropa....

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Jaz sem pa gledal posnetek ko so povprečni slovenceljni podobne bedastoče kazal na zemljevidu. Mislim da je bil link na izklopu. Pa da o izjav v stilu, da je London glavno mesto zda (oziroma nekaj v tem stilu) sploh ne omenjam.

To so spraševali naše misice oziroma kandidatke z amisice .. Glavno mesto Amerike je Velika Britanija pa to ..

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.150
16.390
113
lool.. ja to pa definitivno niso povprečni slovenceljni
hysterical-1.gif

Dygscxpixm

Fizikalc
2. jun 2009
396
70
28
Sončna Štajerska
Spomnim se, ko sem bil v svoji prvi zaresni službi in sem se odpravljal na dopust na Škotsko.
V firmi je bil zaposlen tudi en mladenič (ki je bil prav v redu poba), ki me je precej presenetil z vprašanjem:

"Ej, kje pa pravzaprav je tale Škotska?"

Southwind

Zelenc'
16. jun 2010
26
0
1
Hehe, tudi pri nas v osnovni šoli ga je sošolec pobiksal, in sicer mu je profesorica rekla, naj pokaže alpe v Sloveniji. On pa je ji je odvrnil, da potrebuje globus Slovenije, da ji to lahko pokaže. Sedaj se pogostno na račun globusa Slovenije širijo razni vici, vendar se naš sošolec ni hecal. In ravno taisti sošolec je pri matematiki naštel 24 robov kocke
smile-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Nisem neki fuzbal fan, ne spremljam ravno razen če glih je tako naključje, ampak upam sam tole za fante za jutri: KICK SOME U.S.Ass
cheer.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ne. Deloma imas prav. Bilo je tudi pri missicah.

Bil pa je podoben posnetek, ko so hodili po ulicah. Mislim, da je bil Celje ali mogoce Maribor. Bili so cisto povprecni slovenci. Od americanov se razlikujemo predvsem v tem, da ne naredimo vec takih prispevkov.