Slovenci!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ugotovil smo, da je črna kronika polna seadov in kosovarjev, ne več državljanov zrj. torej neki CCCC odpadejo. dokler se eni slikajo s pištolam in prsti, se drugi s tiči v ustih.

če izbiram sem raj brat od pištolarja, kukr od fafača. vsakemu svoje.

je pa črna kronika polna tudi frantarjev in ostalih žušpnikov, plutov in ostalih neuravnovešenih janezov.

Direktor skb, lidl, hofer ni tako slabo podučen kot južnjak, da opeva svojo državo na vsakem koncu in se jebe s slovenščino. on je stopnice višje, slovenijo hvali, o svoji domovini ne govori, govori pa svoj jezik, se ne lomi s slovenščino in slovencem daje drobtine za delo. podobno kot slovenci južnjakom. sam slovenci to delajo na svojih tleh, skb.jev pa na slovenskih, tujih.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Kaj pa tebe meče?

Poglej v kroniko koliko je not tvojih južnih bratov.

Potem vzemi v roke še časopise iz Balkana in koliko je not Slovencev?

Ring a bell?

S tem da primerjaš direktorje in čefuræke pa samo:
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ponavljaš se.
evil.gif

Sicer je pa res.

Kdo bo pa maral pritepence z juga ki delajo sranje pri nas. Pa tudi take, ki se nočejo integrirat v našo sredino. Pa naj bo ali dohtar ali pa če prodaje banane.

Pa tisti manjši del niti ni tako majhen glede na % kriminalnih dejanj.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Ni majhen? Veš koliko je "južnjakov" v Sloveniji in koliko je takšnih prestopnikov, ki si jih navedel v prejšnjem postu?

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ma daj ne najedaj-odpri cajtung in beri "slovenski državljan, bosanske/srbske/abanske/etc. narodnosti je zagrešil....

Jap, je pa res da vas je veliko. Koliko državljanstev vam je že potalala LDS?
uf-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
moji južni bratje majo korenine nažalost zlo blizu tebe. sam sem se trudil in sem malce bolj odprt od zadrtih dolenjskih glav.

na jugu ne more bit kronika polna slovencev, ker slovenci ne bodo delal pizdarije po jugu. sej v afriki tut čefurji ne delajo sranje. so pa slovenci z drogo, tihotapljenjem toliko bolj aktivni na zahodu.

in od južnjakov briši šiptarje, pa boš videl kaj ti ostane.

v vaših zahojencih so kriminalci itak domačini.

men je žal, da lds ni potalal še več. ti bi se še bolj sikiral, jaz pa ne bi plačeval odškodnine izbrisanim.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Slovenci smo zmeraj radi pomagali revežem in tudi danes je tako.
Zato sprejmemo medse vsakogar, tudi take, ki si tega ne zaslužijo, ampak, dobrosrčni, kot smo, na to gledamo z optimizmom, češ - bodo že počas k seb pršli in se navzeli dobrih navad.
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ni stvar če si patriot ali ne, ampak če imaš problem z lastno identiteto. Ali druge lastne probleme, za katere bi rad krivil druge... "Za vse so drugi krivi ! Jaz sem le uboga žrtev."