Slovenci!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.797
15.861
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Velika razlika je, če se vi doma pogovarjate v bosanščini ali pa če prideš k zdravniku pa komajda zna kako slovensko besedo.
priden.gif

point
zmaga.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
10 proti 1. redka je čefurjad, ki se upa sklofat ena na ena,

He, he si me spomnil na primer izpred par tednov.

V lokalnem baru je bilo 5 čefurčkov in so na GSM navijali svoj cvileč cigu-migu. Po par opozorilih oz. prošnjah katerih niso jebali 5% so videli svojega boga 1:5.
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če zdravnik ne zna slovensko je to problem slovenskega zdravstva. ti si lahko sam srečen, da obstaja nekdo, ki ti bo zabil strpno iglo v rit.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ko nemc, anglež naroča, kupuje, sprašuje za smer te ne moti. takrat začnejo roke govort, ker te jezike večina še manj razume kot 'bratske'.

bedne fore maš.
spominja me na tisto, ko sem jaz moral klicat dva poslovna partnerja. enega v la, drugega v zagreb. z la angleško, z zagrebom slovensko. z londonom angleško, dunajem angleško ali nemško, z zagrebom pa striktno slovensko. zakaj že?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a nabutal ste jih dolenjci, ker so navija coigu migu.

jest vsak dan crknem zarad vašga zavijanja, zdej vsaj generala več ne bo za poslušat. pa še nbenga dolenjca nisem nabutal, ker ne zna govort.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ko nemc, anglež naroča, kupuje, sprašuje za smer te ne moti. takrat začnejo roke govort, ker te jezike večina še manj razume kot 'bratske'.

Eno je če je človek turist, drugo pa če že desetletja živi tu!

Bo šlo?
priden.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.797
15.861
113
bedne fore, smeh... mam enga frenda, španca... po dobrem mesecu dni bivanja v sloveniji že sestavlja stavke v slovenščini.. malce bolj polomljene sicer ampak ok, model se vsaj trudi za razliko od nekaterih.

drgač maš pa ti bedne fotre oz. primerjave, npr. anglež je pri nas samo kot turist, ki bo v zelo kratkem času zapustil našo državo, jugoviči pa niso ravno v taki situaciji. pa tudi teli tvoji poslovni pogovori niso ravno najboljši primer, če še nisi dojel se tukaj pogovarjamo o skupini ljudi, ki živi v naši državi že kar nekaj časa pa tudi še nekaj časa bodo in zavrača njen uradni jezik na določenih področjih.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a nabutal ste jih dolenjci, ker so navija coigu migu.

jest vsak dan crknem zarad vašga zavijanja, zdej vsaj generala več ne bo za poslušat. pa še nbenga dolenjca nisem nabutal, ker ne zna govort.

Spet ne dojameš.

Saj bo bolje.
priden.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.797
15.861
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
vodje skb, dellote, hofer, lidl..to so turisti.

kaj je bolj in.
da muja pomoæni bagerista govori slovenskop ali direktor mag. bauer

in česa je več?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne. sam sestra, če ne sestra, pa mama sigurno ve iz izkušenj, da imajo južnjaki daljše.

s testom bova ugotovila kaj sem. čefur, slovenc, al slovenc z nadpovrečno velikim. mogoče južnjak z andpovprečno majhnim.

kdo bi vedel. važn da sem mekani.

a bi si ker čefur dal nick softi, al bi bil mekani, softy, jebaæ, kralj, dleija, grobar, nišlija, lala...

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
E Softiæu, kume, iz enega mojga čist enostavnega vprašanja si prišu na snov iz učbenika Stereotipi 1.
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jah..temu s ereče napredno razmišljanje, širitev teme debate. osvajanje novih znanj skozi igro. a to čefur zmore?

drgač pa. NISEM NOBEN KUM.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.797
15.861
113
jst bi samo še eno opombo dodal: čefur je state of mind in ne vsak človek iz južnejših držav, to so balkanci. in nekateri so res ql
smile-1.gif