Slovenci!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
vodje skb, dellote, hofer, lidl..to so turisti.

kaj je bolj in.
da muja pomoæni bagerista govori slovenskop ali direktor mag. bauer

in česa je več?

Naceloma je cisto vseeno cesa je vec....... Ce ze stejemo bi rekel da pride kak tujec na vodilnem delovnem mestu vsakodnevno v kontakt z vsaj desetimi Slovenci. Mujo The Bagerist pa niti ne.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Slovenci se pa tusirajo. Vsakemu svoje.
cool-1.gif

Zehrudini ziher pase "aroma"...
smirk-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Težka je to debata. Kar se mene tiče ima vsak nekaj prav. Tudi Softi. pomoje je tko
1. Ubistvu mu pri zdravniku ni treba govort če ne zna. Važn da plačuje zavarovanje in davke, da dela pošteno delo.
2. problem rata ko se najdejo nekateri ki nočejo govort slovensko. Tisti v točki 1. velikokrat saj malo proba slovensko (tud če ne rata dobr)
3. Nacionalnega zavedanja je pri nas res malo. premalo a nestrpnost ni odgovor
4. Imajo pa družine iz juga en velik problem pri meni, ki drugače nisem nestrpen in to je vzgoja. Vsi mlajši "čefurčki" so tako nevzgojeni. Ponavadi pride to iz slabega standarda doma. In zato jih je veliko mladih kriminalcev ki jih boli za vse. Take mulce in drogeraše in mafijo to je vse treba sjebat.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Vsak ki je tu 5 let pa se ni naučil jezika je ali retardiran ali pa se noče naučiti. Pa vseeno ali je iz bivše juge, anglež ali nigerijec. Vsakega bi gnal na tečaj slovenščine

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Čefurji ste lahko samo veseli, da živite v raju imenovanem Slovenija. Zahvalite se lahko tistim glavam letnik 91 ko so vam delili brezplačene vstopnice v tale raj. Ker vas večina ne zna razmišljat, pač lopatate. Pa ne pol govorit, da se Slovenci nočemo potit. Potili se že bomo ko bo treba, do takrat pa bomo uporabljali razum in zdravo pamet ter potenje preustili tistim glavam, ko še vedno molijo 3 prste v zrak ter pjevajo hvalospeve rodni zemlji sveti imenovani Bosnia. Obljubljena dežela skratka.
E priseljeci moji, dokler ne boste spremenili vašega mišljenja vam bo težka predla, čeprav se skuša to prekrivati. Nobenemu ne želim gorja, samo ko prebiram taka pametna razmišljanja nekaterih priseljencev si lahko mislim le eno...Hvala ku*cu, da nas ločuje reka Kolpa.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
prvo. od kje sem ti jest čefur.
drugo. od kje ti priseljenec.

tretje. če ne bi bilo teh čefurjev, bi bil ti makaronar.
četrto. vsi, ki dvigujejo tri prste in pojejo hvalospeve bosni je manjšina v primerjavi s tistimi obrezanimi iz bosne in kosava, makedonije.
peto. dokler se ne boste potili in boste delo dajali neumnim čefurjem, bodo čefurji tu v vašem raju
šesto. vi boste hodili pa v italijo, avstrijo in na zahod. igrat se čefurje
sedmo. trda jim prede, ker so taki idioti kot si ti. neprijazni, nekulturni, paradni konji. no, vprežni bolj.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a ti dam naslov za direktorja skb, hofer, lidl.

A ti tudi rišejo CCCC po stenah, objavljajo svoje slike z dvignjenimi tremi prsti in pištolami na GZ, terorizirajo vse po vrsti ki jim pridejo na pot, se redno pojavljajo na straneh črne kronike ipd.?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Tebi mora biti konkretno dolgcas v zivljenju da spremljas kdo kaj objavlja na neki teen strani...
rolleyes-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Normalno da ne vsi.

Kolega Hrvat, živi in dela tu, npr. pravi-kako naj ne spoštujem države ki mi daje kruh.

In sploh ne zagovarja svojih dol, tako kot nekateri tu po forumu.
priden.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Se pravi se strinjava, da obstaja manjši del južnjakov, ki dela sranje po Sloveniji in katere oba prezirava? In, da ne moreva trditi na splošno, da so južnjaki pač takšni?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Normalno da ne vsi.

Kolega Hrvat, živi in dela tu, npr. pravi-kako naj ne spoštujem države ki mi daje kruh.

In sploh ne zagovarja svojih dol, tako kot nekateri tu po forumu.
priden.gif

dolenjc. čist nič drugea ne morem rečt.
dobr, da vremenkotu ne napišeš VSI SRBIU STE KRETENI; SAM TI NISI.
tale hrvat te je lepo nategnil.