slo policist vs madžarski provokator

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.344
3.018
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Ma daj, tko kot je Fadil reku, z vsemi se dela z rokavicami, namesto z lisicami. Od osnovne šole naprej, ko učiteljica ne sme focnt več nesramnega mulca, do takih primerov, tisti ki izhajamo iz tistih časov imamo spoštovanje do avtoritete, če smo avtoriteta, pa pričakujemo, da se nas spoštuje, mladi mulčki, ki ste plod "demokratičnega" vzgajanja, ste pa glasni ko zahtevate pravice, ter tiho, ko so na vrsti dolžnosti!

467716-post_slo.gif

Se strinjam!

Tale Madžar je pa res en tečen pavijan in bi si zaslužil kakšno vzgojno ampak vseeno bi moral policist drugače odreagirat. Ne bi se smel pustiti tako sprovocirat ampak bi moral na fin način poskrbeti za tečnobo, tako, kot so nekateri že napisali, kakšno dolgo pridržanje, oziroma vzeti dokumente in ga pustiti čakat, obtožnico za razžalitev...pa še kaj se lahko najde.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Če se policist ni zmožen normalno obnašati pri tako benigni zadevi, kako naj se mu potem zaupa nevarno situacijo, kjer bi bilo potrebno uporabiti orožje? Ni zmožen opravljati svojega dela in meče slabo luč na vse normalne policiste.

Točno to. Če se ne zna pogovarjati normalno,nima kaj delati tega...obstajajo prevajalci itd...ampak ne, on je po domače popričal z njim in čao...

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Sej vidte, da je to moten osebek, če vse po vrsti provocira. Čudi me samo, da ga še noben ni nalomil ko psa in mu v gobec zaril to njegovo kamero. Sicer pa na žurnalu piše, da je model iz nekega prokatoliškega antifašističnega gibanja.

Meni nekako Madžar, katoliško in antifašistično ne gre skupaj, sploh ko ugotovim, da model špreha.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Tale stari policist je 100% jugoviæ, po rodu iz Srbije. Madžar pa je lahko vesel, da ga niso razbili, pa persona non grata v pasuš. Včasih v Jugoslaviji bi tega drekača lepo peljali v klet. razbili, ko staro papriko in marš nazaj v ciganijo. Vse preveč v rokavicah se dela z raznimi provokatorji in zajebanti. V takih trenutkih pogrešam bivšo Milico.

467716-post_slo.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
ha, ha, 5 let nazaj smo ob 3-eh ponoci na avstrijsko-madzarski meji bili malo bolj pogumni (pa ni bilo 5% tega kar je na posnetku provokatorja), pa so nas pustili cakat v avtu sredi januarja kake 2 ure. pobrali so dokumente in sli v tiste svoje kontejnerje ali kar je ze stalo na meji. in ni bilo nobenega nazaj. ko sem stopil do njih so se zaceli obnasat, kot da jih hocem napasti (grabili so po pistolah in pendrekih) in me nagnali nazaj v avto. je slo za kazanje misic itak ...
In tačas je 20 švercerjev šlo mimo. Ampak glavno da so mišice pokazali tebi, ko si zagrešil hud zločin "presegel priporočeno glasnost govora za 0,006 decibelov".

Bravo Slovenija!

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Toliko so kratki, da so ga resno jemali. Jaz bi se mu v glavo smejal in ignoriral, ker gre za ocitno provokacijo.
Sicer pa;

1. uradna oseba se ne sme pustit sprovocirat
2. uradna oseba mora znati knjižni jezik
3. kisle kumarice

jello

Guru
22. sep 2008
10.292
3.921
113
Enkrat sem v Ratečah avstrijskemu cariniku na vprašanje "kaj za pgijavit?" z zadnjega sedeža siknil "apflštrudl". Nas je dal lepo na stran, vseh 9 komadov postrojil pred kombi, pregledal vso prtljago, nazadnje pa je še pes vse prevohal. Vsaj pol ure smo bili tam, pa nihče ni upal niti pisnit.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
A temu kar počne ta [cenzura]ček se reče raziskovalno novinarstvo? Zdraharstvo za pridobivanje ogledov na Youtubeu?

Čist prav da ga je opizdu "naš" policaj, ampak sedaj bo pa vseh medijih gonja kako se bile kršene človekove pravice, knjižni jezik, novinarska svoboda...

Nej odjebejo taki in drugačni brezposleni provokatorji in grejo počet kej družbeno koristenga

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.557
5.125
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:Točno to. Če se ne zna pogovarjati normalno,nima kaj delati tega...obstajajo prevajalci itd...ampak ne, on je po domače popričal z njim in čao...
Genialna ideja. Dajmo na mejo policiste dr. za tuje jezike. Seveda jih bo treba najbrž plačati 3000€ na leto, ampak kaj je to nam.
Meni se zdi v celotni zgodbi sramotno predvsem to, da alterjevci niso sposobni braniti (vsaj z jezikom, z dejaniji tako ali tako ne bi) lastnih državljanov v službi, ko jih napadejo tuji vandali. Malo kje po svetu bi še to videl.
Ali se kdo spomni, kako je lost reagiral na "testerje" oplovih avtomobilov? Saj so samo malo provocirali... Kaj je avto? Material... Ta Madžar pa je hotel uničiti človeka.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Najmanj suspenz, če ne odpoved - človek ni zmožen opravljati svojega dela.

Se strinjam. Huna bi moral razbiti ko piæko...

Kot je rekel Fadil, pogrešam staro dobro Milico v takih primerih...