Slo dostavljalci

mtl

Guru
19. jul 2007
11.093
754
113
Kras
www.mtl.si
Do sedaj sem imel zelo dobre izkušnje z DPD, tokratni paket pa totalen poraz.
Paket bi moral dobiti v sredo in ker sem vedel, da me ne bo, sem v torek takoj ob prejemu obvestila, spremenil lokacijo v lokalni paketomat.
V sredo dobim obvestilo, da ga niso mogli dostaviti. Zanimivo.
Kličem v četrtek in v roku 1 ure sem govoril s tremi, vsakič dobil drugačno informacijo in seveda dobim obvestilo, da bo paket dostavljen v lokalni paketomat z mojim domačim naslovom. Kličem še enkrat in naj bi popravili, paket spet ni bil dostavljen.
V petek paketa še vedno ni bilo, baje je ostal v skladišču.
Danes dobim obvestilo, da bo dostavljen meni, zraven je naslov lokalnega paketomata. Raje ne bom niti klical več, upam da bo vsaj nekam dostavljen, da ga končno dobim.
Eh.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.682
3.934
113
Preveč informacij za obdelat - pustil bi da ti ga domov dostavijo, saj pokličejo prej in bi se s šoferjem dogovoril, da ga da na vrt ali v paketomat.

jezek

Guru
24. jul 2008
5.112
2.215
113
Zadnji mesec so se VSI zjebali. Posta, expeessone.....sploh ne jebejo preusmeritev, puscajo vbpaketomatu kljub temu da nekdo doma....

mtl

Guru
19. jul 2007
11.093
754
113
Kras
www.mtl.si
Preveč informacij za obdelat - pustil bi da ti ga domov dostavijo, saj pokličejo prej in bi se s šoferjem dogovoril, da ga da na vrt ali v paketomat.
Očitno. Do sedaj je zadeva vedno brezhibno laufala. Sem pač spremenil in sem si še predstavljal, da dostavljalcu lajšam delo, ker ne rabi izgubljati časa z mano in potjo do mene. Paketomat mi je pa itak na poti domov.
No, je bila to lepa lekcija.
Upam, da paket končno dobim, ker je sedja že kar nujno.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.812
8.142
113
Ocitno smo na nasem koncu takole dovolj dolgo pizdili, da so normalne dostavljalce nam dal. Jaz sem dejansko parim stacunam rekla, da ne bom kupovala pri njih, ce ne bodo zrihtali drugega dostavljalca kot GLS. Pa najcenejsi gor ali pa dol. Best secret z express one sem skenslala brez opozorila, ker to je bil pa poden. Vrze paket v luzo in gre. Pol pa laze, pa bedak na kameri...

Zadnje case... Vsi normalni. Ce kliknes paketomat, je paketomat. Ce ne uspes in te kliče, kje si - odvisno od paketa in/ali vremena. A je problem, ce je pol jutri? Ni problem in potem on tam oznaci, kar sva se zmenila in tako je.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

mtl

Guru
19. jul 2007
11.093
754
113
Kras
www.mtl.si
Jaz tudi do sedaj nisem imel nobenih težav z nobenim kurirjem. Z nekaterimi smo bili potem že na ti in sem se včasih z njim kar v mestu dobil, če sem bil tam.
Pač, se zavedam, da imajo kar težko delo in jim probam olajšati zadevo.
Tole so pa očitno v centrali zaje... do konca in še naprej. Bom videl, kako se bo odvilo.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.975
5.068
113
Tudi pri nas nobenih težav. Res pa, da je dvorišče veliko in prinese paket pod streho k hiši, če ni nikogar. Ponavadi noben niti ne kliče, razen morda GLS.

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

hgard

Guru
22. jul 2007
4.171
649
113
V zadnjem mesecu sem imel tri dostave z expeessone. Prva - dobil sms, na njihovi strani lahko vidim lokacijo, kjer se trenutno nahaja, preden dostavi, me pokliče. Druga - zjuraj mail da bo dostavljeno , ob 14h mail, da je v paketomatu. Tretja - nobenega obvestila, pošiljka malo po sedmi zjutraj pred vrati.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.928
1.150
113
Bo pa s temi paketi naslednje leto veliko lažje ker prihaja carina tudi na pakete pod 150 evrov. Sklenili finančni ministri EU da ne bodo čakali leto 2028 ampak gredo v akcijo že takoj.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.608
390
83
35
Zanimivo kaksne tezave imate. Delam z vsemi moznimi kurirskimi sluzbami, tako domace kot tuje posiljke, osebno in sluzbeno vsakodnevno. Vse posiljke v dopoldanskem casu, edino GLS po 12h in kdaj pa kdaj Express one. Tezave sem imel pred leti edino s Paketkom, ki ne obstaja vec, tisto so pa bili laznivci. Mogoce je v nekaterih primerih problem tudi vas odnos s kurirji. Ga ob prvi napaki napi.zdis in ti malo ponagaja. :fredi: