Citat:
Uporabnik coolpower pravi:WWWTTTTFFFF??? Kaj so res tako nenad.jebl.jivo dobra, da jih ne šiša nobeno drugo evropsko gradbeno podjetje??? Ker če so tako dobra bi pričakoval, da bi SCT 90% delovne sile imel angažirane v tujini in bi ta hip veselo popravljal nemške avtoceste.
Sem nekje bral, da Strabag v Bolgariji dela za en klinc kvalitetno.Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Nadzor in standardi bi vseeno bili višji kot pri naših gradbenih mahinatorjih.
Da je mozna slabsa kvaliteta izgradnje kot jo dela nasa tajkun zdruzba sctprimorje me pa ne bo nihce preprical !Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sem nekje bral, da Strabag v Bolgariji dela za en klinc kvalitetno.
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Da je mozna slabsa kvaliteta izgradnje kot jo dela nasa tajkun zdruzba sctprimorje me pa ne bo nihce preprical !
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Da je mozna slabsa kvaliteta izgradnje kot jo dela nasa tajkun zdruzba sctprimorje me pa ne bo nihce preprical !Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sem nekje bral, da Strabag v Bolgariji dela za en klinc kvalitetno.
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Vsako polovico ravbarkomande so pred nekaj leti pacali vsaj po dve leti. Zdaj spet.
Pomurska avtocesta je za en drek narejena. Da je cesta neravna in da je milijon nekih bunk in lukenj se vidi s prostim očesom na 200m, pa ruka tudi nonstop nekaj.Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Da je mozna slabsa kvaliteta izgradnje kot jo dela nasa tajkun zdruzba sctprimorje me pa ne bo nihce preprical !
Dej, prosim povej mi, kje oz. kaj so tako blazno zafurali sct, primorje, pa še kakšni slo građevinarji, da si to napisal? Ali si pač še eden od "strokovnjakov" iz novinarskih vrst?